MacX YouTube Downloader

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,846 TOPLAM İNDİRME
25.71 MB DOSYA BOYUTU

MacX YouTube Downloader ile Mac bilgisayarınızda kolayca video indirebilirsiniz

MacX YouTube Downloader, Apple Mac bilgisayar kullanıcılarına YouTube video indirme konusunda yardımcı olan ücretsiz bir video indirme programıdır.

Mac bilgisayarınızda video seyrederken internet bağlantınız hızlıysa videoları kesilmeden ve yüksek kalitede seyredebilmektesiniz. Fakat internet bağlantınızda yaşadığınız problemler ve hız kesintileri nedeniyle videoları yüksek kalitede izleyebilmeniz mümkün olmayabiliyor. Bunun yanında videoları kesintiler nedeniyle seyredemeyebiliyorsunuz. İşte bu gibi durumlarda bu videoları bilgisayarınıza indirerek çevrimdışı olarak seyretmek daha pratik bir çözüm olabiliyor.

MacX YouTube Downloader sayesinde YouTube üzerinden seyrettiğimiz videoları bilgisayarımıza kaydedebiliyoruz ve bağlantı problemleri nedeniyle izleyemediğimiz videoları rahatça izleyebiliyoruz. Program YouTube videolarını MP4, WebM ve FLV formatlarında indirebilmekte. Bu sayede bu videoları mobil cihazlarımızda da oynatabilmemiz mümkün oluyor.

MacX YouTube Downloader dahili video oynatıcısı ile videoları indirmeden önce kontrol etmenize olanak sağlıyor. Ayrıca programın toplu indirme özelliğinden yararlanarak videoları indirme listesine alabilir ve tek tıklamayla hepsini indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MediaHuman Youtube Downloader

    MediaHuman Youtube Downloader ile favori videolarınızı bilgisayarınıza kaydedebilir, Mp3 formatına dönüştürebilirsiniz
  • Wondershare Free YouTube Downloader for Mac

    Wondershare Free YouTube Downloader, Youtube videolarını Mac'iniz üzerine indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Fastest Free YouTube Downloader

    Hızlı ve kolay kullanılır bir YouTube video indirme programı.
  • Mac Video Downloader

    Mac Video Downloader, Mac'inizi için video programı indirmenize yarar.
  • 4k Video Downloader

    YouTube, Vimeo ve Dailymotion videolarını FLV, MP4, MKV ve MP3 formatlarından bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan bir program.
  • Progressive Downloader

    Progressive Downloader, Mac için geliştirilen başarılı bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Google Books Downloader

    Google Books üzerindeki kitapları PDF, JPEG veya PNG formatlarında Mac bilgisayarınıza indirmek için Google Books Downloader programını kullanabilirsiniz
  • Bigasoft Video Downloader Pro for Mac

    Mac için Bigasoft Video İndirme ve Dönüştürme Yöneticisi, çevrimiçi videoları MP4, AVI, WMV, MKV, VOB, MPG, FLV, 3GP, WebM, MOV, DV, RMVB, ASF, SWF formatlarına dönüştürür.