Madefire Comics & Motion Books

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Madefire Comics & Motion Books, DC Comics, IDW, Dark House gibi popüler yayıncıların çizgi romanlarını okuyabileceğiniz ve indirebileceğiniz bir uygulama.

Madefire Comics & Motion Books, DC Comics, IDW, Dark Horse, Top Cow gibi dünya genelinde en çok ilgi gören çizgi romanların yayıncılarının klasik ve yeni eserlerini bulabileceğiniz ve Windows 8.1 cihazınıza indirerek dilediğiniz yerde, zamanda okumanın keyfini sürebileceğiniz harika bir çizgi roman okuma ve indirme uygulaması. Çizgi romanları dikey ve yatay konumda okumamıza izin veren uygulamada popüler çizgi romanların yanında her hafta ücretsiz harika çizgi romanlar da sunuluyor.

Çizgi romanlarınızı dijital ortamda okumayı tercih ediyorsanız Madefire harika bir uygulama. Çapraz platform desteği sayesinde aynı çizgi romanı her cihazda ayrı ayrı satın alma ve indirme derdini ortadan kaldıran Madefire’da Batman, DC Universe, Injustice, Hellboy, Star Trek, Transformers gibi süper kahramanların yepyeni maceralarını içeren harika çizgi romanları ücretsiz ve ücretli olarak iki farklı kategoride bulabiliyorsunuz.

Çizgi romanları cihazınıza indirerek seyahat esnasında sevdiğiniz tüm çizgi romanları çevrimdışı okuma keyfi yaşatan uygulamada çizgi romanlar kategorilere ayrılmış. En çok okunanlar, ücretsizler, yayıncılar, türler kategorileri sayesinde o anda okumak istediğiniz çizgi romana ulaşabildiğiniz gibi hemen üstte yer alan arama bölümünde de özel olarak okumak istediğiniz çigi romanı anında bulabiliyorsunuz.

Her hafta içeriğini güncelleyen ve popüler bir çizgi romanı ücretsiz olarak okuyabildiğimiz uygulama durağan çizgi romanların yanında ses efektleri ve müziklerin de bulunduğu çizgi romanlar da beğenimize sunuluyor. Bunlar tabii ki ücretsiz değil; ufak bir meblağ da olsa ödeme gerektiriyor.

Madefire Comics & Motion Books Özellikleri:

  • En çok okunan popüler çizgi romanlar
  • Her hafta ücretsiz çizgi romanlar
  • Ses efekti ve müzik içeren çizgi romanlar
  • Çizgi roman arama, türe göre filtreleme
  • Çapraz platform desteği
Erkan Calp

Madefire Comics & Motion Books

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
487 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır.

Çizgi roman severler için de mobil cihazlarda artık pek çok uygulama bulunuyor. Madefire tarafından geliştirilen Madefire Comics & Motion Books da bunların arasında başarılılardan birisi diyebilirim.

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulamada pek çok farklı çizgi roman bulunuyor. Superman'dan Star Trek'e, Batman'den Hellboy'a, My Little Pony'den Transformers'a kadar çok geniş kapsamlı bir arşivi var diyebilirim.

Çizgi romanların bir kısmı ücretsiz fakat bir kısmını para verip satın almanız gerekiyor. Uygulamanın tek kötü yanı ücretlerin biraz yüksek olması. Onun dışında grafikleri de dahil olmak üzere başarılı bir uygulama.

Özellikler:

  • Her hafta ücretsiz çizgi romanlar.
  • Yüzlerce popüler çizgi roman.
  • Çizgi roman efsanelerinden kitaplar.
  • 360 derece görüntülenebilir hareketli ve sesli kitaplar.
  • Farklı kategorilerde kitaplar.

Eğer siz de çizgi roman seviyorsanız bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Madefire Comics & Motion Books

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
22.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır.

Madefire Comics & Motion Books, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz başarılı bir çizgi roman uygulamasıdır. Uygulamadaki pek çok çizgi roman ücretsiz fakat bir kısmı da satın alınabiliyor.

Ücretler biraz yüksek olsa da kapsamlı arşivi ile bunu telafi ediyor diyebilirim. Grafikler, çizimler ve kullanım çok başarılı bir uygulama olmuş. Çizgi roman seven herkesin bu uygulamayı beğenceğiniz düşünüyorum.

Uygulamada  Superman'dan Star Trek'e, Batman'den Hellboy'a, My Little Pony'den Transformers'a kadar pek çok farklı kategoride çizgi roman bulabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Her hafta ücretsiz çizgi romanlar.
  • Yüzlerce popüler çizgi roman.
  • Çizgi roman efsanelerinden kitaplar.
  • 360 derece görüntülenebilir hareketli ve sesli kitaplar.
  • Farklı kategorilerde kitaplar.

Siz de çizgi roman seviyorsanız bu uygulamaya göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

Madefire Comics & Motion Books

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Madefire Comics & Motion Books, popüler çizgi romanların yanında her hafta ücretsiz çizgi romanlar sunan harika bir Windows Phone uygulaması.

Madefire Comics & Motion Books, sevdiğiniz tüm çizgi romanları tek bir yere toplama kolaylığı sunan ücretsiz bir Windows Phone uygulaması. Batman, Hellboy, Star Trek, My Little Pony, Transformers ve daha onlarca süper kahramanlar üzerine yazılmış klasik çizgi romanların yanında hikayenin içerisine sokan sesli çizgi romanların da bulunduğu uygulamada her hafta bir çizgi romanı da ücretsiz indirip okuyabiliyorsunuz.

Madefire, çapraz platform desteği sunan, Windows Phone cihazınızda kullanabileceğiniz en iyi çizgi roman okuma uygulamalarından biri. DC Comics, IDW, Dark Horse gibi dünya genelinde popüler yayıncıların yeni ve efsane çizgi romanlarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve cihazınıza indirerek anında okumaya başlayabileceğiniz uygulamada çizgi romanlar kategoriler şeklinde karşımıza çıkıyor. Günün ücretiz çizgi romanına en popüler çizgi romanlara, ücretsiz indirip okuyabileceğiniz çizgi romanlara rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Bu kategoriler haricinde özel bir yayıncının çizgi romanlarını takip edenler için ve her türde çizgi romanı okumayanlar için özel bölümler de bulunmakta.

Dave Gibbons, Bill Sienkiewicz, Mike Carey ve Liam Sharp gibi popüler isimlerin klasik çizgi romanlarına da yer veren uygulamanın en dikkat çeken, diğer çizgi roman uygulamalarında görmediğim özelliği sesli çizgi romanlar da içermesi. Hareketler, ses efektleri ve müzikler çizgi roman okuma zevkinizi ikiye katlayacak.

Ücretli çizgi romanları TL cinsinden sunan ve ücretsiz kategorisinde de Transformers gibi popüler eserleri barındıran Madefire’da çizgi romanları çevrimiçi okuma seçeneği yok. Hangi çizgi romanı seçerseniz seçin öncelikle indirmeniz gerekiyor. Bir noktada iyi çünkü sevdiğiniz tüm çizgi romanları cihazınıza tek seferde indirip yolculuk esnasında internet bağlantısına ihtiyaç duymadan yani çevrimdışı okumanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Comics

    Comics, Marvel, DC, Image, IDW gibi popüler yayıncıların çizgi romanlarına anında ulaşabileceğiniz tek Windows 8 uygulaması.
  • Google Books Downloader

    Google Books servisinde yayınlanan ücretsiz kitapları PDF, JPEG veya PNG formatında indirme programı.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Free Google Books Downloader

    Google Kitaplar'da yer alan kitapları kolayca bilgisayarınıza PDF olarak indirmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • All My Books

    Kişisel kullanımdan kurumsal kullanıma kadar geniş bir kitleye hitap eden program, elinizdeki kitapları detaylı bir şekilde arşivlemenizi sağlar.
  • Sign Motion

    Sign Motion platform oyunlarının başarılı bir temsilcisi
  • WebCam Motion Detector

    WebCam Motion Detector, bilgisayarınızda kullanıyor olduğunuz web kamerasının hareket algılamasını ve buna bağlı olarak resim çekmesine olanak sağlar.