Maestia

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,777 TOPLAM İNDİRME
1.24 MB DOSYA BOYUTU

Maestia, karanlığın kralı Keledus'a karşı mücadele verilen bir MMORPG oyunu.

Karanlığın kral Keledus'a karşı savaşarak onu tahtından indirmeye hazır mısınız? Uzun zaman önce tanrıça İa, Keledus tarafından Maestia oyun dünyasından kovuldu. Bunun üzerinde Maestia oyun dünyasında kaos başladı. Karanlık krala karşı olanlar tanrıça İa ile birleşerek ona savaş açtı.

Maestia dünyasına "Süper Muhafız" veya "Tapınak Şövalyesi" olarak başlayabilir ve karakterini geliştirebilirsin. Her ırk kendi içerisinde savaşçı, büyücü, koruyucu ve rakip olarak ayrılmaktadır. Her bir karakterlerin özellikleri ve savaş sırasında yapması gerekenler farklı olduğundan en iyi oynayabileceğin karakteri seçmeye dikkat etmelisin. Kendini geliştirirken büyük canavarlarla savaşmalı ve birbirinden zor görevleri başarmalısın. Böylece sıralamadaki yerini yükseltebilir, 13 havariden biri olabilirsin. 13 havariler tanrıça İa'nın kudretine ve karanlık kral Keledus'u yenecek güce sahiptirler.

DİKKAT! - Yapımcı firma Bigpoint tarafından Maestia'nın kapatılması kararı alınmış ve oyun geçerliliğini kaybetmiştir. Maestia'ya benzer online oyunlar için tıklayın.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!