Mafia III: Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
880 TOPLAM İNDİRME

Mafia III: Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Mafia III: Rivals, 2016'nın en heyecanla beklenen oyunları arasında yer alan Mafia 3 ile birlikte yayınlanan resmi Mafia 3 rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir RPG türünde bir mafya oyunu olan Mafia III: Rivals'da oyuncular, Mafia 3'ün hikayesinin geçtiği New Bordeaux adlı şehre konuk oluyorlar ve bu şehirde kendi yer altı suç imparatorluklarını inşa etmeye çalışıyorlar. Mafia III: Rivals'da temel olarak bir mafya babasının yerine geçmekteyiz ve kendi mafya örgütümüzü kurarak şehrin yasadışı faaliyetlerini kontrolümüz altında tutmak için çabalamaktayız.

Mafia III: Rivals'da oyuncular mafya örgütlerine farklı üyeler seçebiliyorlar. Bu mafya üyelerini farklı silahlar, ekipmanlar ve araçlarla kuşatabiliyoruz. Kullandığımız bu ekipmanlar ne kadar iyiyse mafya savaşlarındaki başarımız da o kadar yüksek oluyor. Mafia III: Rivals'da kahramanlarımızı görevlere gönderiyoruz ve bu görevlerde diğer mafya gruplarıyla çatışıyoruuz. Savaşları kazandıkça mafya üyelerimiz tecrübe kazanıyor ve bu sayede seviye atlıyorlar. Daha yüksek seviye ise daha yetenekli ve güçlü mafya üyeleri anlamına geliyor.

Mafia III: Rivals, online altyapıya sahip bir rol yapma oyunu; yani oyunda diğer oyuncularla eşleşerek onlara karşı savaşabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Mafia III: Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME

Mafia III: Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mafya oyunudur

Mafia III: Rivals, ünlü mafya oyunu serisi Mafia'nın resmi mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir RPG olan Mafia III: Rivals, 2016'nın en büyük hit oyunları arasında yer alan Mafia 3 ile bağlantılı bir hikaye sunuyor. Mafia III: Rivals'da da Mafia 3'ün hikayesinin geçtiği şehir olan New Bordeux'a konuk oluyoruz. Fakat bu sefer hikayeyi ana kahramanımız Lincoln Clay gözünden değil, kendi gözümüzden yaşıyoruz. Mafia III: Rivals bize bir mafya patronu olma imkanı veriyor. Oyunda kendi mafya örgütümüzü kurarak diğer mafyalarla savaşıp New Bordeux'un kontrolünü ele geçirmeye çalışıyoruz. Bu işi yaparken de Lincoln Clay gibi kahramanları ve farklı yeteneklere sahip mafya başlarını örgütümüze dahil edebiliyoruz.

Mafia III: Rivals'da oyuncular farklı üyeler seçerek bir mafya kadrosu oluşturuyorlar ve bu kadroyu şehir içindeki bölgelerin hakimiyetini ele geçirmek için görevlere gönderiyorlar. Mafya üyelerimizin herbirini silahlar, ekipmanlar ve araçlarla kuşatabiliyoruz. Kullandığımız bu silah, ekipman ve araçlar savaşlarda ne derece başarılı olduğumuzu da etkiliyor. Ayrıca kahraman geliştirme sistemi sayesinde savaşlara katıldıkça mafya üyelerimiz tecrübe kazanabiliyor ve seviye atlayabiliyor.

Mafia III: Rivals göze hoş görünen grafiklere sahip. Oyunun en güzel yönü ise online olarak oynanabiliyor olması; yani oyunda diğer oyuncuların mafya çeteleriyle karşılaşarak savaşabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mafia Crime War

    Mafia Crime War, bir mafya babasının yerine geçtiğiniz stratejik kart oyunu. Mafia Crime War, Android Google Play'de!
  • Parallel Mafia

    Parallel Mafia adlı Android oyununda bir mafya lideri olarak kendi çetenizi kurabilirsiniz.
  • Mafia Game

    Mafia Game, Vegas'ta geçen çoklu oyuncu destekli bir mafya oyunudur.
  • DRAGON QUEST III

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Speed Rivals

    Speed Rivals ile hız sınırlarını zorluyoruz
  • Moto Rivals

    Moto Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Hardwood Rivals

    Hardwood Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Heavenstrike Rivals

    Heavenstrike Rivals, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir taktiksel kart oyunu olarak dikkat çekiyor.