Magic Audio Editor Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,243 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

Başarılı bir ses düzenleyici.


Magic Audio Editor Pro kullanıcı dostu fiyatlı dijital ses düzenleyicidir. Evde veya stüdyoda ses düzenlemeye yeni başlayan insanların seçebileceği Magic Audio Editor Pro ile ses efektleri ekleyebilir, ses süzgeçlerini kullanabilir, MP3, WMA, WAV, Ogg Vorbis, VOX ve ses CD'si parçaları biçimleri arasında dosya dönüştürmeleri yapabilirsiniz. Hatta ses kaydecisi ile mikrofununuzdan ses kaydı yapabilirsiniz. Yazılımın Özellikleri:

# Ses dosyası oluşturma, alma, gönderme

# Farklı süzgeçler uygulama(BandPassFilter, FFTFilter, HighPassFilter, HighShelfFilter, LowPassFilter, LowShelfFilter, NotchFilter)

# Farklı efektler uygulama(Yükseltme, Geciktirme, Eşitleme, Alçaltıcı, Flanşlayıcı, Ters Çevirci, Normalleştirici, Reverse, Sessizleştirici, Zıtlaştırıcı, Esnetici, Vibrato, Yankılaştırıcı)

# Güçlü araçlarıyla ses düzenleme(Kesme, Kopyalama, Sessizlik Silme, Yapıştırma, Dosyadan Yapıştırma, Karıştırma, Dosyadan Karıştırma)

# Herhangi bir ses kaynağından ses kaydı yapmak

# Ses dosyalarını oynatmak

# Wave formundaki ses dosyalarını görmek ve büyüteçle yakınlaştırma yapmak.

# Internet radyosundaki sesleri kaydetme

Ürün 29.95 dolara satılıyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • AVS Audio Editor

    AVS Audio Editor detaylı bir ses düzenleme programıdır
  • Audio Editor Free

    Audio Editor Free, ses dosyalarınızı ücretsiz şekilde düzenlemenize olanak sağlayan başarılı bir ses dosyası düzenleme programıdır.
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • Naturpic Audio Editor

    Naturpic Audio Editor, kullanıcıların ses dosyalarını düzenleyebilmeleri için tasarlanmış güçlü bir ses düzenleme aracıdır.
  • DJ Audio Editor

    DJ Audio Editor, kendi ses dosyalarınızı oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz başarılı bir ses düzenleme programıdır.
  • Leapic Audio Editor

    Leapic Audio Editor, ses dosyalarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • EZ Audio Editor

    EZ Audio Editor, bilgisayar kullanıcılarının ses dosyalarını düzenleyebilecekleri gelişmiş bir ses editörüdür.