Magic DVD Copier

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
885 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

Magic DVD Copier ile DVD filmlerinizi kalite kaybı olmadan kopyalayabilirsiniz.

Magic DVD Copier DVD filmlerinizi farklı kaynaklara kopyalamak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir DVD kopyalama programıdır. 

Programın pratik kullanım sunan arayüzü kolay DVD hazırlama konusunda size oldukça yardımcı olmaktadır. Birkaç tıklama sonucu DVD filmlerinizi kopyalama işlemine başlayabilirsiniz.

Magic DVD Copier DVD filmlerinizi kalite kaybı olmadan bire bir kopyalamaya imkan verir. Filmlerinizi sabit diskinize kopyalayabilir veya boş bir DVD'ye yazdırabilirsiniz. Bunun yanında yüksek boyutlu DVD9 filmleri standart 4.7 GB'lık DVD'lere sıkıştırarak DVD yazdırmanız mümkündür. Eğer kalite kaybı olmasını istemezseniz DVD9 filmleri birden fazla 4.7 GB'lık DVD'ye bölerek DVD yakma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Programın kullanışlı bir yönü DVD filmlerinin içersindeki altyazı ve ses kanallarından dilediklerinizi seçebilmenize imkan vermesidir. Böylece kopyaladığınız DVD'de sadece tercih edeceğiniz ses ve altyazı kanallarını kullanabilirsiniz.

Magic DVD Copier korumalı DVD'leri de kopyalayabilmektedir. 


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fly DVD Copier

    Fly DVD Copier ile DVD filmlerinizi 4.7 GB'lık tek disk veya çok diskli medialar olarak kopyalıyabiliceksiniz.
  • Magic ISO Maker

    Magic ISO Maker ile .iso, .bin, .img, .uif gibi CD/DVD imaj dosyaları yaratabilir, düzenleyebilir, ve boş medyalar üzerine yakabilirsiniz
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • DVD Author Plus

    DVD Author Plus ile her tür CD/DVD işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. CD/DVD yazdırma, kopyalama, yedek alma ve daha fazlası.
  • MediaProSoft Free CD DVD Burner

    MediaProSoft Free CD/DVD Burner CD ve DVD'nizdeki müzik, video, resim, oyun ve diğer verilerinizi yazdırmanız için tasarlanmış küçük bir araçtır.
  • Free CD DVD Burner

    Free CD DVD Burner, tüm kullanıcılar için kolay kullanımlı bir CD/DVD yazma çözümü sunan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free Easy CD DVD Burner

    Ücretsiz bir CD/DVD yazma uygulaması olan bu uygulama ile çok kolay bir şekilde ses veya farklı formatlardaki her türlü dosyanızı CD veya DVD'lere yazdırabilirsiniz.
  • AmoK CD/DVD Burning

    Küçük boyutlu ve kolay bir kullanıma sahip program ile CD ve DVD oluşturabilir, bütün medya uzantılı dosyaları CD veya DVD'ye sorunsuzca yazdırabilirsiniz.