Magic Gallery 4.65

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,830 TOPLAM İNDİRME

Magic Gallery , temel araclarıyla cevrımıcı resım galerısı olusturmanıza yarayan basit resimdüzenlemesi yapılan bir uygulamadır

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Resim Editörleri kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Tanıtım :

Magic Gallery , temel araclarıyla cevrımıcı resım galerısı olusturmanıza yarayan basit resim düzenlemesi yapılan bir uygulamadır. uygulama web albümleri oluşturmanıza yardımcı olmanın yanı sıra resim boyutlandırma amacıda icerir. Gelişmiş FTP aracı ,filigran ekleme,kırmızı göz proplemi kaldırma özellikleriyle web üzerinde resim paylaşan kullanıcılar icin idealdir.özellikle bilgisayara yeni başlayanlar ve bilgisayarda uzman olan kişiler icin ayrı ayrı geliştirilmiş arayüzü ile kullanım acısından sorunsuzca kullanabileceginiz bir uygulamadır.!!

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gallery

    Fotoğraf galerisi kurun..
  • Photo Magic v.1.2.0

    Photo Magic, profesyonel anlamda bir resim düzenleme, işleme ve baskı yapma programıdır.
  • Magic Morph 1.95b

    Terminatör filminde kullanılan efekt programı
  • NextGEN Gallery

    WordPress sitelerinizde hazırladığınız içeriklerinize resim galerileri ekleyebilmenize imkan tanıyan bir resim galerisi eklentisidir.
  • SkyAlbum Photo Gallery Builder

    Kendi flash fotoğraf galerilerinizi kolayca hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • CoffeeCup Photo Gallery

    CoffeeCup Photo Gallery Web Siteniz için fotoğraf galerisi oluşturma programıdır. GIF, JPG, PNG, BMP dahil olmak üzere bütün resim formatlarını destekler. HTML veya FLASH bilgisine gerek kalmadan, bilgisayarınızdaki resimleri otomatik olarak o
  • Vector Magic

    Vector Magic, fotoğrafları basit birkaç adımla vektöre dönüştürebilen kullanışlı bir yazılım.
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.