MagicCamera

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,328 TOPLAM İNDİRME

MagicCamera ile webcam görüntünüze farklı görsel efektler uygulayabilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz İletişim kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

MagicCamera, webcam görüntülerine efekt ekleme yoluyla arkadaşlarınıza ve ailenize komik şakalar hazırlayabileceğiniz bir webcam efektleri programıdır.

MagicCamera ile webcam ile görüşme yaparken ekrana yansıyan görüntünüze çeşitli görsel efektler uygulayabilirsiniz. Yüz gerdirme, şişmanlatma, uzatma, zayıflatma, renklerini değiştirme, yüz hatlarının eksenlerini kaydırma, komik şapkalar ve peruklar ekleme gibi birçok görsel efekt görüntülü sohbetlerinizi çok daha eğlenceli hale getirebilmektedir.

MagicCamera sisteminizde sanal bir web kamerası oluşturmaktadır. Bu sanal web kamerasını Skype gibi anlık mesajlaşma yazılımlarınızda ve görüntülü sohbet uygulamalarınızda kullanabilmektesiniz. Böylece herhangi bir görüntülü sohbette MagicCamera'nın sunduğu görsel efektlerden yararlanabiliyorsunuz.

MagicCamera masaüstünüzü veya seçeceğiniz pencerelerin görüntüsünü arkadaşlarınızla paylaşmanıza da imkan verir. Program webcam görüntülerini bilgisayarınıza kaydetmenize imkan verir. Bu sayede görüntülü görüşmelerinizi bilgisayarınıza kaydedebilmek mümkündür.

MagicCamera önceden kaydedilmiş videoları görüntülü sohbetiniz sırasında webcam görüntünüz olarak karşı tarafa iletebilmektedir. Benzer şekilde fotoğraflarınızdan oluşturduğunuz silde gösterilerini karşı tarafa görütünüz olarak iletebilirsiniz.

Çok çekirdekli işlemciniz varsa ek performans sunan MagicCamera resim içinde resim görünümünü de desteklemektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.
  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Ripcord

    Kullanışlı ve hızlı bir sohbet istemcisi
  • Zello

    Zello, Windows bilgisayarınız üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bas konuş programıdır.
  • Hangouts Chat

    Ekipler için mesajlaşma platformu: Google Hangouts Chat
  • TeamSpeak Client

    TeamSpeak Client, kullanıcıların sohbet kanalları üzerinden sesli iletişim sağladıkları VoIP programıdır. Discord kadar popüler bir yazılım.
  • Mumble

    Online oyunları oynarken takımınızla gecikme olmaksızın sesli iletişim kurmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.