Magicka: Wizard Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,061 TOPLAM İNDİRME

Magicka: Wizard Wars ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Magicka: Wizard Wars oldukça canlı ve hızlı büyü savaşları yapabilmenize imkan tanıyan, online olarak takımlar halinde savaşabileceğiniz MOBA türünde bir aksiyon oyunudur.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Magicka: Wizard Wars'da oyuncular savaş alanlarına atlayarak gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla savaşmaktalar. PvP temeli üzerine kurulu olan Magicka: Wizard Wars yoğun aksiyon içeren bir oyun. Oyunda takım üyelerinizi yaralayabileceğiniz gibi beklenmedik stratejiler oluşturabiliyorsunuz. Magicka: Wizard Wars'da karşılaşmalar kısa süreli olarak gerçekleşiyor ve bu sayede oyun akıcılık kazanıyor.

Magicka: Wizard Wars 2 farklı oyun moduna yer veren bir oyun. İlk oyun modunda takım tabanlı olarak 4'e 4 karşılaşmalar yapabileceğiniz gibi diğer oyun modunda teke tek olarak düellolar yapabiliyorsunuz. Magicka: Wizard Wars'da karşılaşmalarda yeteneklerinizi konuşturmanıza imkan tanınıyor. Oyunda gerçek zamanlı olarak kullanacağınız büyüleri seçerek rakiplerinizin saldırılarına karşı koyabilmektesiniz.

Magicka: Wizard Wars'ta yönettiğiniz büyücüleri kişiselleştirebilmeniz için sayısız seçeneğe sahipsiniz. Büyücü kıyafetleri, büyülü asalar, silahlar ve daha birçok öğeye erişebilmektesiniz. Oyunun grafikleri özellikle büyüler için kullanılan efektlerde öne çıkıyor ve tam anlamıyla görsel bir şölen yaşatıyor.

Oyunu indirmek için bu yazımızdaki talimatları takip edebilirsiniz:

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magicka

    Magicka rol yapma oyunlarına mizahı bir yaklaşım getiren eğlenceli bir oyundur
  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • STAR WARS: Dark Forces Remaster

    Eski oyunun ardından yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkan STAR WARS: Dark Forces Remaster, oyunculara keyifli bir FPS deneyimi yaşatıyor.
  • Star Wars Jedi: Fallen Order

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PC İndir): Jedi olun!
  • STAR WARS: Squadrons

    STAR WARS: Squadrons Steam'de! Starfighter savaş alanında ustalaşın.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Windows 8 işletim sistemin sahip cihazlarda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • CrimeCraft Gang Wars

    CrimeCraft Gang Wars, internet üzerinden çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz aksiyon unsurlarıyla süslenmiş ücretsiz bir çete savaşı oyunudur.
  • Star Wars Jedi: Survivor

    2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğinde olan Star Wars Jedi: Survivor, 4 yıl sonra oyun severlerin karşısında.