Mail Attachment Downloader

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,103 TOPLAM İNDİRME
2.63 MB DOSYA BOYUTU

Mail Attachment Downloader ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir e-posta eki indirme yazılımıdır

Mail Attachment Downloader eğer yoğun bir e-posta trafiğine sahipseniz e-posta ekleri indirme konusunda size pratik ve hızlı bir çözüm sunacak bir dosya indirme yöneticisi.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Mail Attachment Downloader kullanarak e-pos ekleriniz için toplu indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede zamandan kazanarak verimliliğinizi artırabilirsiniz. Mail Attachment Downloader sade bir arayüze sahip. Program e-posta eki indirme işlemi için çeşitli yapılandırma seçenekleri de sunuyor. Mail Attachment Downloader ile e-posta eklerini indirirken ilk olarak e-posta hesabınızı ve şifrenizi programa giriyorsunuz. Sonrasında ise indirilen e-posta eklerinin bilgisayarınızda depolanacağı klasörü belirliyorsunuz.

Mail Attachment Downloader ile e-posta hesabınızın gelen kutusundaki bütün e-posta eklerini bilgisayarınıza toplu olarak aktarırken e-posta eklerine e-postayı gönderenin ismini, e-posta konusunu, tarihi veya görsel ismini ekleyebiliyorsunuz. Bunun yanında programı her e-posta gönderene özel bir depolama klasörü açacak şekilde yapılandırabilirsiniz.

Mail Attachment Downloader ile indirilecek e-posta eklerini filtreleyebilmeniz mümkün. Yazılımın filtremele aracını kullanarak dosya türü, dosya boyutu, e-posta gönderim tarihi gibi filterele bağlı olarak e-posta eklerini indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • Vkontakte Downloader

    Vkontakte Downloader, Vkontakte üzerinde izlediğiniz ve beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Orbit Downloader

    Orbit Downloader, bilgisayarınız üzerine indirmek istediğiniz tüm web içeriklerini çok daha hızlı ve güvenilir bir şekilde indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.