MailWasher Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
407 TOPLAM İNDİRME
21.04 MB DOSYA BOYUTU

MailWasher Free, e-postalarınızı kontrol edebileceğiniz ve istenmeyen e-postaları kolayca silebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.

MailWasher Free e-posta sunucuları üzerinde doğrudan çalışabilmek için tasarlanmış kullanışlı bir yazılımdır. Başka bir deyişle halihazırda kullandığınız bir e-posta istemcisiyle aynı işi yapacağını söyleyebiliriz. Ama kullanıyor olduğunuz e-posta istemcileriyle MailWasher Free arasında önemli bir fark vardır. E-Posta sunucunuza gelen mesajları MailWasher Free ile indirmeden silebilir veya size e-posta gönderen kişiye posta gönderilen adresin geçersiz olduğu şeklinde bir e-posta gönderebilirsiniz.

E-Posta sunucunuza gelen tüm e-postalarla ilgili bilgileri sizin için toplayan ve analiz eden MailWasher Free, toplanan bu bilgiler sayesinde gelen her farklı e-posta için hangi işlemlerin yapılması gerektiğine karar vermenize olanak sağlar. Bu şekilde belirlemiş olduğunuz farklı e-posta grupları; indirilir, silinir, rapor edilir veya otomatik geri dönüş yapılır.

Gereksiz, gereğinden büyük eklere sahip olan ve zararlı yazılımlar içeren e-postalar için ilk savunma hattını oluşturuyor diyebileceğimiz başarılı bir yazılım olan MailWasher'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Not: Programın ücretsiz versiyonu sadece tek bir e-posta hesabı için destek vermektedir. Birden çok e-posta hesabınızı MailWasher ile ilişkilendirmek isterseniz programın Pro sürümünü satın almanız gerekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MailWasher Pro

    Mailinizi spam gibi istenmeyen tehlikelerden koruyan MailWasher Pro ile e-posta yoluyla sisteminizi etkileyebilecek tüm zararlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz.
  • GroupMail Free Edition

    Oluşturduğunuz e-postaları arkadaş, aile ve iş gruplarınıza tek seferde göndermek istiyorsanız GroupMail Free bu konuda size yardımcı olmaya hazır.
  • Free Gmail Backup

    Free Gmail Backup, Gmail hesabınızdaki e-posta ve içlerindeki ekleri yedeklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.
  • MailList Controller Free

    Şirketlerin ve web sitelerinin müşteri ve ziyaretçileriyle yakın ilişki kurmasını sağlayan e-posta yönetimini devralan MailList Controller, küçük işletmeler ve gruplar için uygun olan ücretsiz sürümüyle işleri sizin için kolaylaştır
  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • E-mail Generator

    Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile E-mail Generator gelişmiş özelliklerle donatılmış e-posta listeleri ve aramaları sağlıyor.
  • Bounce Spam Mail

    Spam e-postalardan sıkıldıysanız Bounce Spam Mail sayesinde bu sıkıntılardan kurtulmanız mümkün.
  • Opera Mail

    Opera Mail programını kullanarak kolayca tüm e-postalarınızı yönetebilir ve işlerinizi hızlandırabilirsiniz.