MailWasher Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,752 TOPLAM İNDİRME
13.6 MB DOSYA BOYUTU

Mailinizi spam gibi istenmeyen tehlikelerden koruyan MailWasher Pro ile e-posta yoluyla sisteminizi etkileyebilecek tüm zararlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz.

Başarılı bir spam koruması sağlayan MailWasher Pro zararlı e-postaları açmadan size gösterir. Böylece mail yoluyla bilgisayarınıza bulaşabilecek her türlü tehlikeli yazılımdan korunursunuz. Spam, phishing (kredi kartı dolandırıcılığı), istenmeyen postalar artık sizin kontrolünüzde olacak.

MailWasher Pro başta Outlook, Outlook Express, Windows Mail, GMail, Hotmail, Yahoo Mail, AOL olmak üzere pek çok posta istemcisiyle uyumlu çalışır. Anti-spam filtresi size elektronik postaları gruplandırarak gösterir ve tehlikeli olanların yanına uyarı işareti koyar. Pek çok kullanıcı tarafından önerilen program her düzey kullanıcının rahat kullanımı için dizayn edilmiştir. Programla arkadaş listeleri veya kara listeler oluşturarak tüm e-postaları filtreleyebilir ve aynı kullanıcıların size spam göndermesini engelleyebilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MailWasher Free

    MailWasher Free, e-postalarınızı kontrol edebileceğiniz ve istenmeyen e-postaları kolayca silebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • Gmail Notifier Pro

    E-Posta'larınızı Gmail Notifier Pro ile kolayca ve düzenli bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Letterman Spam Control Pro 3.1.258

    Letterman Spam Control Pro; Posta kutularında reklam içerikli postaları görmekten bıkan ve kurtulmak isteyenler için mücadele eden bir program
  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • E-mail Generator

    Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile E-mail Generator gelişmiş özelliklerle donatılmış e-posta listeleri ve aramaları sağlıyor.
  • Bounce Spam Mail

    Spam e-postalardan sıkıldıysanız Bounce Spam Mail sayesinde bu sıkıntılardan kurtulmanız mümkün.
  • Opera Mail

    Opera Mail programını kullanarak kolayca tüm e-postalarınızı yönetebilir ve işlerinizi hızlandırabilirsiniz.
  • Ay Mail 2.4

    Birçok mail adresine aynı anda mail gönderin!