Makale Takibi Programı

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10,999 TOPLAM İNDİRME
5.25 MB DOSYA BOYUTU

Bilimsel makale, inceleme, köşe yazısı, şiir, öykü gibi çeşitli yazıları bir veritabanı içerisinde saklama ve gerektiğinde bunlara kolayca erişme olanağı veren bir uygulamadır.

Bilimsel makale, inceleme, köşe yazısı, şiir, öykü gibi çeşitli yazıları bir veritabanı içerisinde saklama ve gerektiğinde bunlara kolayca erişme olanağı veren bir uygulamadır. Seçtiğiniz bir yazı içerisinde arama yapabileceğiniz gibi anahtar sözcüğe göre veritabanı içerisinde de yazı arayabilirsiniz. Seçilen yazıyı programın içerisinden doğrudan MS Word'e aktarabilir ya da isterseniz yazdırabilirsiniz. Bilimsel çalışmalarda ihtiyaç duyulan "referans bilgisi" program tarafından kolayca oluşturulur. Programa, "txt" ya da "rtf" uzantılı metin dosyalarından yazı aktarabilirsiniz.

Not: Yazılım 2006 yılından beri güncellenmemektedir

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NakliPro Nakliye Otomasyonu

    Her ticari programda olması gereken cari hesap, evrak takibi ve bunlarla ilgili dökümlerin alınmasının yanısıra sadece nakliyat programında olabilecek özellikler...
  • Database Browser 2.0.2

    Veritabanı programı...
  • Stok Takibi v1.65

    Sade ve kullanışlı arabirimiyle stok ve satışları bilgisayar ortamında kolaylıkla takip imkanı veren, esnek yapısıyla hemen hemen tüm sektörlere cevap verebilecek nitelikte işlevsel bir veritabanı uygulamasıdır.
  • Stok Sayım Programı

    Stok Sayım Programı ile stoklarınızın yönetimini hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz.
  • Göz Hasta Takibi Programı

    Pratik Göz Hasta Takibi Programı , göz doktoru uzmanları ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda ortaya çıkmış , çok kullanışlı ve detaylı bir hasta takibi programıdır.
  • Cafe-Bar-Restoran Takip Programı

    Programı, cafe, bar, restoran türü tüm sektörler; masa,alış, satış, stok, kasa, çek, alınacak nakitler ve ödenecek nakitlerin takibi ,fatura takibi ve adisyon takibi işlemleri için kullanabilir.
  • Evlenme Bildirim Programı 2.4

    Evlendirme yetkisine sahip kurumlar içindir.
  • Ambar Takibi Programı

    Ambar Takibi Programı, sunucu/istemci çalışabilme, ayrıntılı raporlama, matbu fiş ve listeler, listeleri Microsoft Excel'e aktarabilme özelliklerine sahiptir.