Malwarebytes Anti-Ransomware Beta

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
856 TOPLAM İNDİRME
36.1 MB DOSYA BOYUTU

Malwarebytes Anti-Ransomware Beta aracıyla son zamanların en tehlikeli fidye yazılımlarına karşı koruma sağlayabilirsiniz.

Malwarebytes Anti-Ransomware Beta aracıyla son zamanların en tehlikeli fidye yazılımlarına karşı koruma sağlayabilirsiniz.

Son günlerde pek çok kez duyduğumuz fidye yazılımları (ransomware) bilgisayarınızdaki dosyalarınızı ele geçirdikten sonra şifreliyor ve bu dosyaları tekrar alabilmeniz için sizden ücret talep ediyor. Elbette ücreti ödedikten sonra dosyalarınızı kurtarma garantisi sunmayan bu tehdite karşı önlem almak büyük önem taşıyor. Malwarebytes Anti-Ransomware yazılımı, bilgisayarınızdaki tüm etkinlikleri izliyor ve fidye yazılımı etkinliklerini tanımlıyor. Tehdit olarak görülen uygulamaları engelleyen ve anında karantinaya alan uygulama oldukça başarılı sonuçlar veriyor.

Henüz Beta safhasında olan MalwareBytes Anti-Ransomware, bilgisayarınızda aktif olarak çalışarak herhangi bir tehdite karşı erkenden önlem almanızı sağlıyor. TeslaCrypt, CryptWall, CrytoLocker, CTB-Locker fidye yazılımlarına karşı etkili olan uygulamayı yükledikten sonra tüm işlemleri ona bırakabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • Kaspersky Anti-Ransomware Tool

    Kaspersky Anti-Ransomware Tool, ev kullanıcıları için ücretsiz fidye yazılımlarından korunma aracı.
  • Trend Micro Lock Screen Ransomware Tool

    Trend Micro Lock Screen Ransomware Tool aracını kullanarak, sisteminize erişmenizi engelleyen fidye yazılımlarını temizleyebilirsiniz.
  • Max Anti Spyware Pro

    Max Anti Spyware Pro özel bir spyware temizleyicisidir.
  • ParetoLogic Anti-Spyware

    İnternete sisteminizi tehdit eden yazılımlara karşı bu programla gerçek zamanlı koruma sağlayabilirsiniz.
  • PC Pitstop Exterminate - Anti-Spyware

    Pc nizdeki spy veya adwareleri temizlemek için kullanılan program.
  • Anti-Keylogger

    Kişisel bilgilerinize erişilmesine olanak tanıyacak şifrelerinizi ele geçirebilen keylogger yazılımlarını bilgisayarınızdan uzak tutmak için kullanabileceğiniz gelişmiş bir araç.
  • PestPatrol Anti-Spyware

    PestPatrol AntiSpyware ile antivüs ve firewallunuzun yanına güvenliği tamamlıyabilicek bir yazılıma sahip olucaksınız. Ve internetteki güvenli gezintiniz sağlanmış olucak.