Maritime Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

Maritime Kingdom, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hikaye odaklı simülasyon oyunu.

Maritime Kingdom, Windows cihazlarınıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız bir simülasyon oyunu. Adından da tahmin edeceğiniz üzere kendi krallığınızı kurmak için sürekli savaştığınız sürükleyici, aksiyonun hiç dinmediği bir yapım. Oyunlara ayıracak yeterince zamanınız varsa oynamanızı tavsiye ederim.

Animasyonlarla desteklenmiş, detaylı çalışıldığı ilk görüşte belli olan görselleriyle dikkat çeken oyun temelinde kaynak ele geçirme üzerine kurulu olsa da bir hikaye üzerinden ilerliyorsunuz. Lakin oyun Türkçe dil desteği sunmadığından yabancı diliniz yeterli seviyede değilse sizin içi sıradan bir strateji – savaş oyunu olacaktır.

350’den fazla görevi tamamlamamızı isteyen oyunda gerek savunma yaparken gerekse de saldırı esnasnda kullanabileceğiniz onlarca bina bulunuyor. Bunları oyunda gösterdiğiniz performansa bağlı olarak yavaş şekilde ilerleyerek satın alabildiğiniz gibi, hiç uğraşmadan gerçek para ile binaların kurulumu için gerekli element satın alarak ta yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Maritime Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şehir yönetimi oyunudur.

Maritime Kingdom, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Strateji ve simülasyonu bir araya getiren tarzlardan biri olan şehir yönetimi türüne giren bu oyun gayet başarılı.

Maritime Kingdom, Tribez and Castles ve Big Business gibi başarılı oyunların yapımıcısı GIGL tarafından geliştirilen bir oyun. Bu kategoride başarılı oyunlara imza attığı için bu oyunun da güzel olacağını tahmin edebiliyorsunuz.

Oyunda amacınız öncelikle kendi krallığınızı kurmak. Ardından da ordunuzu diğer krallıklara göndererek onları yenmek. Fakat bütün bunları yaparken bir amacınız ve hikayeniz oluyor bu da oyunu daha eğlenceli kılmış diyebilirim.

Özellikler:

  • Kaynaklarınızı kontrol etme.
  • 350'den fazla görev.
  • 40'dan fazla bina tipi.
  • 30'dan fazla kaynak tipi.
  • Çeşitlilik.
  • Düşmanlarla savaşma.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Maritime Kingdom

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şehir yönetme oyunudur.

Şehir simülasyonu oyunları alanında neredeyse ün yapmış ve  Tribez and Castles ve Big Business gibi bu alanda pek çok başarılı oyuna imza atmış Game Insight firmasının yeni oyunu Maritime Kingdom da yine bu türde bir oyun.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon ve şehir yönetimi oyunu olan Maritime Kingdom da kendi krallığınızı inşa ederek kaynaklarınızı kontrol etmeli ve şehrinizi korumalısınız.

Oyunu eğlenceli kılan faktörlerden birisi de bir hikayeye sahip olması ve bu hikaye üzerinden ilerlemesi diyebilirim. Bu da bu tarzdaki oyunlarda genelde eksik olan faktörlerden. Bununla birlikte bir amacınız da olduğunu söylemeliyim.

Özellikler:

  • Kaynaklarınızı kontrol etme.
  • 350'den fazla görev.
  • 40'dan fazla bina tipi.
  • 30'dan fazla kaynak tipi.
  • Çeşitlilik.
  • Düşmanlarla savaşma.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Maritime Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

Maritime Kingdom, kendi krallığınızı kurmak adına savaştığınız sürükleyici bir oyun.

Maritime Kingdom, Tribez and Castles oyunuyla ünlenen yapımcının imzasını taşıyan simülasyon oyunu. Şehir yönetme oyunlarından keyif alıyorsanız animasyonlar, yüksek kalitede görseller ve atmosfere sokan müzikleriyle etkileyen bu oyununun başından zor kalkacaksınız.

Game Insight’ın tüm platformlara ücretsiz olarak sunduğu (satın alım tabii ki içeriyor ancak beş kuruş harcamadan oyunda ilerlemeniz de mümkün) şehir kurma oyununda adından da tahmin edeceğiniz üzere kendi krallığınızı kurmaya çalışıyorsunuz. Yeterince geliştikten sonra kendi ordunuzu kurmaya başlıyor ve düşman üssüne gönderip çetin savaşlara katılıyorsunuz.

Bu tarz oyunların olmazsa olmazı yardımcılar oyununu başlangıcında kendisini gösteriyor. Daha önce benzer bir oyun oynamadıysanız eğitim bölümünü atlamamanızı öneririm. Zira oyunun Türkçe dil desteği bulunmuyor. 300’den fazla görev içeren ve 40’dan fazla savunma ve saldırı binası üretebildiğiniz kaynak ele geçirme üzerine kurulu bu oyunu ücretsizken kaçırmayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • United Penguin Kingdom: Huddle up

    United Penguin Kingdom: Huddle up, bilgisayarlarınızda ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz şehir kurma oyunudur.
  • Kingdom Come: Deliverance 2

    Kingdom Come: Deliverance II ile tekrar Orta Çağ’a dönüş yapın. Kingdom Come: Deliverance II için kılıçlarınızı bileyin, kalkanlarınızı güçlendirin.
  • KINGDOM HEARTS 3

    Hemen Kingdom Hearts 3 indirin ve bu rengarenk sevimli dünyaya adım atın.
  • Kingdom Online

    Kingdom Online oynaması ücretsiz bir fantastik MMORPG oyunudur.
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur
  • Kingdom Come: Deliverance

    Kingdom Come: Deliverance, Steam üzerinden indirebileceğiniz gerçekçi bir rol yapma oyunudur.
  • Kingdom: The Blood

    Kingdom: The Blood, popüler diziden esinlenen ücretsiz bir aksiyon RPG oyunudur.
  • Egypt: Old Kingdom

    Egypt: Old Kingdom, Steam üzerinden satın alınabilen bir strateji oyunudur.