Market For Windows

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,428 TOPLAM İNDİRME
4.78 MB DOSYA BOYUTU

Barkodlu satış programı..

market for Windows Programı Gelişmiş Grafik arayüzüyle kullanıcı dostu bir satış ve satış sonrası takip programıdır. Her Türlü Elektronik terazi desteğini sunmaktadır.Bunun yanında markası ne olursa olsun her türlü barkod cihazını destekler. Siz barkod Cihazınızı bilgisayarınıza takın bırakın gerisini progam halletsin. Bunun yanında çok kullanıcılı olma özelliği ve veresiye takip özelliğiyle satış ve stok takibi yapan her işletme için bulunmaz özellikler taşımaktadır.

Ticaret faaliyetlerinizi daha güvenli, hızlı ve kolay yapmanıza imkan verecek yapısıyla yeni nesil yazılımlarla hizmetinizdeyiz. Cari, stok, kasa, barkotlu satış, barkot basımı, elektronik terazi senkronizasyonu, geniş raporlama, SQL veri tabanı ile takipleriniz ve yedekleme işlemleri daha kolay olacak. Yeni çıkacak Ticaret Yasası'na uygunluğu göz önüne alarak hazırlanan Ticari Programlarımız en ekonomik haliyle temin etme imkanı sağlıyoruz. Windows İşletim sistemi ile uyumlu, veri düzenleme, yedekleme ve sistem araçları ile servise en az ihtiyaç duyulan ticari program olma özelliği taşımaktadır.

Kurulumla sistem içine 3200 adet barkodu tanımlanmış ve bilgileri girilmiş ürün yüklenmektedir. Tek yapmanız gereken ürünlerin fiyat ve adet bilgilerini güncelleyerek sistemi çalıştırmaktır.

Not:  Programı kullanabilmeniz için Firebird hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Fakat bilgisayarınızda yüklü değilse program otomatik olarak kuruyor.


 

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bedava Market Programı

    Bedava Market Paket programı , bilgisayar bilgisi gerektirmeyen, kullanımı son derece kolay ve pratik bir market takip programıdır.
  • 2007 Market ve Stok Yönetim

    Market ve Parakende satış yapan tüm işyerleri için tasarlanan bir programdır.
  • TeknoPOS Mağaza ve Market Otomasyon Programı

    Mağaza ve market yönetiminde kullanmak için ihtiyacınız olacak bir yazılım olan bu yazılım sayesinde mağaza veya marketinizi artık daha kolay bir şekilde yönetebileceksiniz.
  • AKINSOFT Cd Market

    Cd kiralayan ve satan işletmeler için tasarlanmış ideal bir programdır.
  • Barcoder v.1.0.0.0

    Mağaza ve market gibi ürünlerinde barkod etiketi kullanan işletmeler için hazırlanmış pratik bir program.
  • Microm Market

    Marketler için özel tasarlanmış Hızlı satış ve barkod özelliğine sahip kolay kullanımlı ve her ihtiyacınızı karşılayabilecek bir program.
  • MY Partner-2006

    My-Partner Konfeksiyon, örme, ayakkabı, halı-mobilya, çeyiz, optik-saat, beyaz eşya, kırtasiye-oyuncak, kozmetik, market, oyuncak-bebe ve daha birçok sektörde, mağazacılığı günümüzün ileri ölçülerinde gerçekleştirmek ve mağazaların
  • Hursoft Ön Muhasebe Programı

    Hursoft Ön muhasebe programı küçük ve orta ölçekli market, mağaza, depo, perakende satış yapan tüm işyerlerinde satış, stok takip, çek senet takip, müşteri takip, firma takip, vb. gibi ihtiyaçları kolay ve rahatça karşılayabilecek bi