Mass Effect: Andromeda

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
394 TOPLAM İNDİRME

İlk üç oyunun ardından Mass Effect: Andromeda bizi bambaşka bir galaksiye götürmek için geliyor.

Mass Effect: Andromeda, insanlığın Samanyolu Galaksisi sınırlarını aşarak, yeni bir galaksiye geçmesini anlatan RPG oyunudur. 

Mass Effect serisinin ilk oyunu 2183 yılında başlıyordu. Bu yılda içinde yaşadığımız Samanyolu Galaksisi başka uzaylı ırkların uğrak noktası oluyor ve zamanla Dünya'ya saldırılar da başlıyordu. Tüm bu saldırılardan bunalan insan ırkı da benzersiz bir gemi inşa ediyor ve Dünya'dan kaçmaya çalışıyorlardı. Üç oyun boyunca da insanların tüm bu kaçısını ve yol boyunca yaşadıklarını görmüş ve oynamıştık.

Mass Effect: Andromeda ise bu olayların 600 yıl sonrasında geçecek ve insanlık yaptığı gemi ile Andromeda Galaksisi'ne ulaşacak. Buradan sonraki görevleri de kendilerine yaşamak için yeni bir gezegen keşfetmek olacak. Biz de ikiz kardeşlerden bir tanesini seçerek oyuna başlayacağız ve insanların rahat edebilmesi ve düzgün şekilde yerleşebilmesi için çeşitli görevler icra edecek ve bu sırada yaşananların hikayesini öğreneceğiz.

23 Mart 2017 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için piyasada olacak oyunu PC üzerinden edinmek için bir Origin hesabınızın olması gerekiyor. Verilen kötü habere Mass Effect: Andromeda, Steam üzerinden satılmayacak oyunlardan bir tanesi olacak.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mass Effect

    Hemen Mass Effect indirin ve RPG türünün en iyi örneklerinden birini deneyimlemeye başlayın.
  • Mass Effect 3

    Mass Effect 3 ile hikaye bir son buluyor. Hemen Mass Effect 3 indirin ve bu efsane serinin sonu nasıl olacak siz belirleyin.
  • Mass Effect Legendary Edition

    Mass Effect Legendary Edition ile benzersiz bir hikayeye adım atın. Mass Effect Legendary Edition indirin ve bu görkemli macerayı tecrübe edin.
  • Mass Effect 2

    Mass Effect 2 kaliteli bir RPG oyunudur
  • Mass Effect Duvar Kağıtları

    Mass Effect serisi devam ediyor. Peki siz masaüstü resminizi Mass Effect ile süslediniz mi?
  • Andromeda 5

    Andromeda 5, uzay pilotunu yönettiğiniz tarayıcı tabanlı bir online oyundur.
  • Mass Effect 2 Türkçe Yama

    Mass Effect 2 Türkçe yaması sayesinde oyunun hikayesine dair tüm noktaları kaçırmadan oynayabilirsiniz.
  • Mass Download

    Mass Download ücretsiz ve kullanımı basit bir dosya indirme yöneticisidir.