Max Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,420 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Max Dash sonsuz koşu türünde eğlenceli bir mobil oyundur

Max Dash, Algida marka dondurmaların baş kahramanı olan Aslan Max'ın yıldızı olduğu oldukça eğlenceli bir mobil oyundur. Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Max Dash'da Max'ı kontrol ederek heyecan verici bir maceraya atılıyoruz. Magilika dünyasında başlayan bu maceramız 4 farklı dünya boyunca devam ediyor. Bu macemızda Aslan Krallığı'nı korumak için birçok engelle ve tehlikeyler karşılaşıyoruz. Karanlık güçleri yenebilmek reflekslerimizi doğru zamanlamayla kullanmamız gerekmekte. Yolcuyluğumuz süresinde sihirli güçlerimizden de faydalanabiliyoruz ve avantaj kazanabiliyoruz.

Max Dash oynanış olarak Temple Run veya Subway Surfers tarzı oyunlara benzeyen bir yapıya sahip. Oyunda Max sürekli olarak koşmakta ve yol üzerindeki altınları toplamaya çalışmakta. Yol üzerinde karşımıza çeşitli engeller çıkıyor ve bu engellerin arasından veya yanından geçmemiz gerekiyor. Bu nedenle hılzı karar vermemiz ve Max'ı zamanında yönlendirmemiz gerekiyor.

Max Dash'da Max'ın yanında Leena adlı kahramanımızı da yönetebiliyoruz. Max Dash'ın güzel yönü herhangi bir uygulama içi satın alma işlemi içermemesi ve her oyuncu tarafından eşit şartlar altında oynanabilmesi.

Can Erdil Şentürk

Max Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME
67.6 MB DOSYA BOYUTU

Max Dash ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Max Dash eğer dondurma yemeyi seviyorsanız yabancılık çekmeyeceğiniz Aslan Max kahramanının başrolde olduğu bir mobil sonsuz koşu oyunudur. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Max Dash'ta oyuncular Algida'nın sevilen kahramanı Max'ı kontrol ederek heyecan dolu bir maceraya adım atabiliyorlar. Oyunda herşey Aslan Krallığı'nın korkunç karanlık güçler tarafından tehdit edilmesiyle başlıyor. Aslan Krallığı'nı kurtarabilecek tek kahramanlar ise Max ve arkadaşı Leena'dır. Bu yolculuklarında Max ve Leena'ya eşlik ediyoruz ve karanlık güçleri durdurmaya çalışıyoruz.

Max Dash'te temel amacımız sürekli koşarak ilerleyen Max veya Leena'yı doğru bir şekilde yönlendirmek ve önlerindeki engelleri aşarak hedeflerine ulaşmalarını sağlamak. Bu işi gerçekleştirirken bir de yol üzerindeki altınları toplamaya çalışmaktayız. Magilika dünyasında başlayan bu macerada farklı dünyaları da ziyaret ediyoruz ve birçok farklı tehlikeyle karşılaşıyoruz. Max Dash yapı olarak Temple Run gibi oyunlara benziyor. Oyunun en güzel yönü ise benzer oyunlar gibi uygulama içi satın alma işlemlerine yer vermemesi. Bu sayede oyunu her oyuncu eşit şartlar altında oynayabiliyor.

Max Dash kolay kontrolleri ve eğlenceli oynanışıyla beğeninizi kazanabilecek bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dub Dash

    Dub Dash, kendine özgü muhteşem müzikleri eşliğinde Android ve iOS oyuncularına sunulan ücretsiz ve harika bir aksiyon oyunu.
  • Dash Legends

    Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dash Masters

    Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Transformers Rescue Bots: Disaster Dash

    Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.