Maxnote

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
44.7 MB DOSYA BOYUTU

Maxnote, Windows işletim sistemi üzerinde rahatça kullanabileceğiniz bir not alma uygulamasıdır.

Maxnote, bilgisayarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir not alma uygulamasıdır.

Maxnote, rekabetin bir hayli fazla olduğu bu alanda, rakiplerinin yapabildiği neredeyse her şeyi ücretsiz olarak sunuyor. Uygulamaya birkaç saniye içerisinde not girip, bunu kaydedebiliyorsunuz. Ardından bu telefon uygulamasından kontrol etmenize ve onun üzerinden görüntülemenize de imkan sağlanmış.

Programın dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de ekran görüntüsü alma ve bunu hızlıca kaydedebilmesi. Bununla birlikte Facebook, bir haber sitesi, Tamindir.com, akademik bir çalışma ya da ne olursa olsun içerisinde yazı barındıran ne olursa olsun bu yazılardan kopyaladığınız küçük kısımları, direkt olarak program üzerinden kaydetme şansınız da bulunuyor.

Ayrıca bütün bu yaptıklarınızı hem telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan internet bağlantınız olmadığı durumlarda da görüntüleyebiliyor, böylece notlarınızı istediğiniz yere götürmüş de olabiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AltDesk

    Kullanışlı bir masaüstü yönetim programı olan AltDesk ile oluşturacağınız sanal masaüstleri ile işletim sistemi masaüstü kullanımınızı kolaylaştırabilirsiniz.
  • Desktop Icon Toy

    Desktop Icon Toy, masaüstü ikonlarınıza farklı efektler kazandırabileceğiniz eğlenceli bir masaüstü yönetim programıdır.
  • Uzak Masaüstü

    Uzak Masaüstü uygulaması ile uzaktaki bilgisayarınıza ve iş kaynaklarına bağlanabilirsiniz.
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • ScreenRes

    ScreenRes programı sayesinde bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü ve masaüstü ikon dizilimini eski haline döndürebilirsiniz.
  • MultiDesktop Manager

    MultiDesktop Manager çoklu masaüstü yönetimi programı ile birden fazla sanal masaüstü oluşturabilir ve aralarında dilediğinizce gezebilirsiniz.