MaxPerforma Optimizer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
763 TOPLAM İNDİRME
5.75 MB DOSYA BOYUTU

MaxPerforma Optimizer, sisteminizi optimize ederek daha yüksek performansla çalışmasına olanak sağlayan bir sistem aracıdır.

MaxPerforma Optimizer, bilgisayarınızda bulunan sistem kayıt hatalarını tespit ederek düzelten başarılı bir sistem optimizasyon aracıdır.

Özellikle bilgisayarlarının performansını maksimum düzeyde tutmak isteyen kullanıcılar için tasarlanan program, bilgisayarınızda bulunan bozuk kısayolları, geçersiz kayıt girdilerini ve sisteminizi yavaşlatan diğer öğeleri ortadan kaldırmaktadır.

Sisteminizin düzgün çalıştığına emin olmak için sadece bir iki tıklamayla bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olan kayıtları silebilirsiniz.

Ayrıca program içerisinde yer alan yedekleme aracı sayesinde tüm kayıtları yedekleyebilir ve herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda geri yükleme yapabilirsiniz. Bu sayede kaldırmış olduğunuz öğreleri kolayca geri getirebilirsiniz.

Sistem hatalarının önüne geçmek ve bilgisayar performansını arttırmak için kullanabilecek başarılı bir optimizasyon aracı olan MaxPerforma Optimizer'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Not: Program kurulumu sırasında karşınıza üçüncü parti yazılımlar için kurulum teklifleri gelmektedir. Bu nedenle kurulum sırasındaki adımlara dikkat etmenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Memory Optimizer Pro

    Memory Optimizer Pro ile bilgisayarınızın fazladan kullandığı belleği temizleyerek performans artışı sağlayabilirsiniz.
  • Bit Optimizer

    Bit Optimizer ile bilgisayarınızı optimize edebilir ve ilk günkü gibi çalışmasını sağlayabilirsiniz
  • Wise Memory Optimizer

    Wise Memory Optimizer bilgisayarınızda gereksiz olarak kullanılan belleği boşaltabileceğiniz ücretsiz ve başarılı bir programdır.
  • Advanced Registry Optimizer 1.2.9

    Advanced Registry Optimizer programı Windows Registry kayıtlarında ki eski ve boş bağlantıları siler, ve daha farklı bir çok işlem yapar
  • WinZip Registry Optimizer

    WinZip Registry Optimizer temiz, verimli bir kayıt defteri ve daha hızlı bir bilgisayar için kullanabileceğiniz başarılı bir araçtır.
  • Advanced System Optimizer

    Advanced System Optimizer birden fazla özelliğe sahip, günümüz bilgisayarları için gerekli olan koruma, güncelleme ve bakımı bir arada yapabilen ve bilgisayarınızın performansını maksimum düzeyde tutup dışarıdan gelebilecek veya içerid
  • Vista Services Optimizer

    Bilgisayarınızın standart performansı ve oyun performansından memnun değilseniz bu uygulamayı denemelisiniz.
  • Free MP3 Quality Optimizer

    Free MP3 Quality Optimizer, MP3 dosyalarınızın kalitesini hızlı bir şekilde arttırabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.