MediaFire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20,652 TOPLAM İNDİRME
59.98 MB DOSYA BOYUTU

MediaFire, bilgisayar kullanıcılarının dosya depolama ve paylaşma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ücretsiz bir web servisi yazılımıdır.

MediaFire, Windows işletim sistemi kullanıcılarının sabit diskleri üzerinde yer alan dosyaları bulut dosya depolama sunucuları üzerine yedekleyebilmeleri için geliştirilen ücretsiz bir yazılımdır.

Aynı adı taşıyan popüler bulut dosya depolama ve paylaşım servisi MediaFire'ın Windows istemcisi olarak geliştirilen yazılım sayesinde, kendi belirleyeceğiniz bir klasör altında yer alan tüm dosyaların bulut dosya depolama sunucuları üzerinde otomatik olarak yedeklenmesini bir başka deyişle senkronize olmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede sizin için önemli olan ve ihtiyaç duyduğunuz her an ulaşmak istediğiniz dosyalara bu klasör altında yer verebilirsiniz.

Sabit diskiniz üzerinde yer alan videoları, resimleri, müzikleri ve dökümanları MediaFire hesabınız üzerine gönderebilir ve istediğiniz zaman MediaFire Android ve iOS uygulaması yardımıyla mobil cihazlarınız üzerinden de tüm bu dosyalara ulaşabilirsiniz.

Tüm bu bahsetmiş olduğumuz özelliklerin dışında MediaFire hesabınız üzerinde yer vermiş olduğunuz tüm dosyaları sevdiklerinizle e-posta, SMS veya kısa bağlantı yoluyla kolayca paylaşabilirsiniz. Ayrıca ekran görüntüsü alma özelliği sayesinde, bilgisayar ekranınız üzerinde yer alan pencerelerin ekran görüntüsünü alarak doğrudan paylaşabilirsiniz.

Kullanıcılarına ücretsiz olarak 50GB'a kadar bulut dosya depolama alanı sunan MediaFire, bu alanda piyasada yer alan birçok rakibine fark atmaktadır ve kullanıcı memnuniyeti konusunda bir adım öne geçmektedir.

Ücretsiz, güvenilir, hızlı ve gelişmiş özelliklere sahip bir bulut dosya depolama servisi arıyorsanız, MediaFire ve masaüstü istemcisini mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

MediaFire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
726 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

MediaFire, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz mobil dosya depolama uygulamasıdır.

MediaFire, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinden popüler bulut dosya depolama ve paylaşım servisi MediaFire hesaplarına erişim sağlayabilecekleri ücretsiz Android uygulamasıdır.

Bulut ortamında tüm dosyalarınızı tek yerden güvenli ve hızlı bir şekilde yönetmenize olanak sağlayan uygulama, aynı zamanda istediğiniz dosyaları yine hızlı ve kolay bir şekilde paylaşmanıza da izin verir.

Nerede olursanız olun Android, iOS ve PC üzerinden yedeklemiş olduğunu veya paylaştığınız tüm dosyalara kolayca ulaşabileceğiniz uygulama yardımıyla, tüm cihazlarınız üzerinde yer alan dosyalarınız birbiriyle senkronize olarak çalışacak.

Sizlere sunmuş olduğu 50GB'a kadar ücretsiz bulut dosya depolama seçeneği sayesinde piyasada yer alan Google Drive, Dropbox, Box ve daha birçok rakibini geride bırakmayı başaran MediaFire üzerinde tüm fotoğraflarınıza, dökümanlarınıza ve videolarınıza yer verebilirsiniz.

Dosyalarınızı güvenle saklayabileceğiniz, yönetebileceğiniz, düzenleyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir Android uygulamasına mı ihtiyacınız var? O zaman MediaFire'ı mutlaka denemelisiniz.

MediaFire Özellikleri:

  • MediaFire ile sizin için önemli olan tüm dosyalar parmaklarınızın ucunda
  • Dökümanları ve sunumları görüntüleyin, videoları izleyin ve müzikleri dinleyin.
  • Tüm fotoğraf ve videolarınızı MediaFire uygulaması ile doğrudan MediaFire hesabınız üzerine yükleyin.
  • Android galeri fotoğraflarınızı otomatik olarak yedekleme
  • Klasörler ve dosyalar oluşturarak kolayca yönetebilme
  • Dosyalarınızı e-posta, SMS veya kısa bağlantı olarak paylaşabilme
  • MediaFire hesabınız üzerinde kolay ve hızlı arama yapabilme
Can Çevrim

MediaFire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

MediaFire, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir bulut dosya depolama servisi uygulamasıdır.

MediaFire, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir bulut dosya depolama ve paylaşım servisi uygulamasıdır.

Aynı ada sahip olan web servisi için özel olarak hazırlanan iOS uygulaması olan MediaFire ile tüm dosyalarınızı bulut sunucular üzerinde tek bir yerden yönetebilirsiniz.

iOS cihazlarınız üzerinde yer alan fotoğraflarınızı, videolarınızı, müziklerinizi ve dökümanlarınızı doğrudan MediaFire hesabınız üzerine yükleyerek, nerede olursanız olun tüm dosyalarınıza hızlı ve kolay bir şekilde farklı cihazlar üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz dosyaları kolayca arkadaşlarınızla veya aile fertlerinizle paylaşabilirsiniz.

Kullanıcılarına 50GB'a kadar ücretsiz bulut dosya depolama alanı sunan MediaFire, bu alanda Dropbox, Box, Google Drive gibi birçok rakibine fark atmayı başarmıştır. Böylece kullanıcılarının tüm dosyalarını tek bir yerden yönetmelerine olanak sağlayan MediaFire, güvenilir dosya depolama ve paylaşımını sizlere sunmaktadır.

Dosyalarınızı bulut dosya depolama sunucuları üzerinde güvenle saklamanıza ve istediğiniz zaman paylaşmanıza olanak sağlayan gelişmiş bir servise ihtiyaç duyuyorsanız; MediaFire ve iOS uygulamasını mutlaka denemenizi öneririm.

MediaFire Özellikleri:

  • MediaFire ile sizin için önemli olan tüm dosyalar parmaklarınızın ucunda
  • Dökümanları ve sunumları görüntüleyin, videoları izleyin ve müzikleri dinleyin.
  • Tüm fotoğraf ve videolarınızı MediaFire uygulaması ile doğrudan MediaFire hesabınız üzerine yükleyin.
  • Android galeri fotoğraflarınızı otomatik olarak yedekleme
  • Klasörler ve dosyalar oluşturarak kolayca yönetebilme
  • Dosyalarınızı e-posta, SMS veya kısa bağlantı olarak paylaşabilme
  • MediaFire hesabınız üzerinde kolay ve hızlı arama yapabilme
Can Çevrim

MediaFire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15,855 TOPLAM İNDİRME

MediaFire dosyalarınızı çevrimiçi olarak kaydedip paylaşmanızı sağlayan web uygulamalarından bir tanesi.

MediaFire dosyalarınızı çevrimiçi olarak kaydedip paylaşmanızı sağlayan web uygulamalarından bir tanesi.

Uygulamanın arayüzünü kullanarak istediğiniz sayıda dosyayı yükleyebilir ve yüklemenin ardından diğerleri ile paylaşmak üzere tüm linkleri tek seferde kopyalayıp gönderebilirsiniz. Uygulamanın temel özellikleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Ancak ücretsiz versiyonunda yükleyebileceğiniz maksimum dosya boyutu 200 MB, ayrıca dosyalarınız belli bir sürenin ardından siliniyor. Diğer ücretli üyelik seçeneklerini kullanarak çok daha fazla özelliğe kavuşabilirsiniz. Ayrıca işletmeler için de özel üyelik paketleri mevcut.

Ayrıca dosyalarınıza erişmek isteyen kullanıcılar pek çok diğer paylaşım uygulamalarından olduğu gibi sayaç beklemek zorunda değiller. İstedikleri kadar dosyayı aynı anda paralel olarak indirmeleri de mümkün. Yapacağınız yüklemelerin ve dosya adetlerinin de herhangi bir kısıtlaması yok.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Tonido

    Tonido, bilgisayarınızdaki dosyalalara internet erişiminin olduğu herhangi bir yerden erişmenizi sağlar.
  • Yunio

    Yunio, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz ve senkronize edebileceğiniz basit, kolay kullanılabilen bir programdır.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • CloudMe

    CloudMe ile dosyalarınızı bulut üzerinde tamamen güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • Local Cloud

    Local Cloud ile PC ve Mac üzerinde yer alan dosyaları Android ve iOS cihazlarınız yardımıyla açabilirsiniz.
  • Cubby

    Cubby, dosyalarınızı yüklemenize ve istediğiniz yerden kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.