MediBang Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
9,364 TOPLAM İNDİRME
38.39 MB DOSYA BOYUTU

MediBang Paint programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca grafik çizimler gerçekleştirebilirsiniz.

Günümüzün popüler meslek gruplarından bir tanesi olan Grafikerlik hemen hemen her alanda karşımıza çıkar oldu. Bazen sosyal medyada atacağımız post tasarımları, bazen şirketimizin imzası olacak olan logomuz kısaca pek çok alanda grafiklerler yetenekleri ile ihtiyaçlarımıza cevap verir oldu. Grafiklerler Adobe PhotoShop gibi araçlar ile tasarımlar hazırlarken, bu araçlar sıradan insanlar için epey karmaşık bir yapıya bürünür oldu. İşte tam da bu gibi durumlar için geliştirilen MediBang Paint uygulaması ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

MediBang Paint Özellikleri

  • Basit işlemler,
  • Ücretsiz,
  • İngilizce,

MediBang Paint uygulaması, Windows işletim sistemli PC sahiplerine yönelik hazırlanmış ücretsiz bir grafik çizim yapma uygulaması olarak karşımıza çıktı ve çok kolay kullanılır yapısı sayesinde karmaşık tasarım programlarından uzak durmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alacaktır. Temiz arayüzü sayesinde tüm çizim araçlarına sorunsuzca ulaşabileceğinizi de belitelim.

Uygulamanın içerisinde yer alan fırçalar, efektler, boyut ayarları, renklendirme ve arkaplanların yanında, kullanabileceğiniz hazır karakterler sayesinde neredeyse gerçek bir çizgiroman dahi yaratma şansınız mevcut. Programın Android, iOS ve Mac sürümleri ise Windows sürümü ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

MediBang Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
951 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

MediBang Paint uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda grafik ve ilüstrasyon çizimleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

MediBang Paint uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahipleri için hazırlanmış bir çizim yapma uygulaması olarak karşımıza çıktı ancak iOS, Mac ve Windows sistemlerinde de versiyonları olduğu için çalışmalarınızı tüm cihazlarınıza kolayca yayabiliyorsunuz. İlüstrasyon işleriyle uğraşanların uygulamada aradıkları tüm araçlara ulaşabileceklerini de belirtmek lazım.

Onlarca çizim seçeneği, doku, renk, ince ayarlar, kaydetme seçenekleri, çizgiroman tarzı yapabilme gibi pek çok araç MediBang Paint ile emrinize amade oluyor. Tüm varolan çizim araçlarının çok sayıda özelleştirme seçeneklerine sahip olmaları ise işleri daha da güzel hale getiriyor. Eğer bir yerden çizim işlerine başlamak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmeyin

Yiğit Ekim Demir

MediBang Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
27.2 MB DOSYA BOYUTU

MediBang Paint uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca grafik çizimler gerçekleştirebiliyorsunuz.

MediBang Paint uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarını kullanarak grafik çizimleri gerçekleştirmek isteyenlerin tercih edebilecekleri kaliteli alternatifler arasında. Zira uygulamayı kullanarak hem çok sayıda araca kavuşabiliyor, hem de Windows, Android ve Mac platformlarında da bulunan uygulamanın diğer sürümlerine çalışmalarınızı geçirebiliyorsunuz.

Fırçalar, renkler, efektler, filtreler, arkaplanlar, hazır etiketler, katman desteği, fontlar gibi onlarca farklı araca sahip olan uygulama, bu araçların onlarca farklı varyasyonunu barındırması sayesinde neredeyse sınırsız çizim imkanları sunuyor denilebilir. Yeni bir çizim uygulaması arayanlar kesinlikle göz atmalılar.

Yiğit Ekim Demir

MediBang Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME
28.67 MB DOSYA BOYUTU

MediBang Paint programını kullanarak Mac cihazlarınızda kolayca ilüstrasyonlar hazırlayabilirsiniz.

MediBang Paint programı, Mac işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz grafik çizim uygulamaları arasında yer alıyor. Çok sayıda çizim aracını sade ve anlaşılır bir arayüzle birlikte sunabilen uygulama, böylelikle çizgiroman bile çizebilmenizi sağlayabiliyor. Ayrıca Windows, Android ve iOS platformlarındaki eşlenikleri sayesinde çalışmalarınızı diğer cihazlarınızda da kolayca açabiliyorsunuz.

Uygulamada yer alan fırçalar, renkler, arkaplanlar, hazır nesneler ve diğer tüm düzenleme seçenekleri, kendi altlarında onlarca farklı opsiyona sahipler ve böylece çizim olanaklarınızın pek çok diğer profesyonel programdan geri kalmadığını da unutmamak lazım.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RealWorld Paint

    RealWorld Paint katman ve .psd codeclerine sahip bir resim ve animasyon editörüdür.
  • Paint Box

    Basit kullanım özelliklerine sahip olan Paint Box isimli bu program ile temel çizim işlemlerini yapabiliyorsunuz.
  • Autodesk 123D Design

    Autodesk 123D Design ile hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilirsiniz
  • EZ Paint

    Kapsamlı özellikleri ve ücretsiz olmasıyla dikkat çeken EZ Paint ile proje ve fikirlerinizi kolaylıkla dijital ortama aktarabilirsiniz.
  • Inkscape

    Ücretsiz bir vektörel grafik düzenleme ve çizim programı olan Inkscape ile clipart, poster ve grafik oluşturmak çok zevkli hale gelecek.
  • Adobe Edge Inspect

    Hazırladığınız web sayfası tasarımlarını farklı cihazlar üzerinde denemek ve nasıl çalıştıklarını görmek için Adobe Edge Inspect'i kullanabilirsiniz.
  • EasySignCut Pro

    EasySignCut Pro ile resimlerinizi düzenleyebilir, özel efektler uygulayabilir ve aradığını her şeyi yapabilirsiniz.
  • BastaPix

    Windows için BastaPix programı, bir büyüteç, bir ölçer, bir ekran kopyalayıcı, bir renk seçici, bir masaüstü cetveli gibi bir takım ekran araçlarının entegre halde bulunduğu grafik tasarım araçları programıdır.