Mega Man 3

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Mega Man 3 Mobile, Capcom imzası taşıyan yılların eskitemediği klasik platform oyunu.

Mega Man 3 Mobile, atari döneminden gelen eski nesil oyuncuların hatırlayacağı efsane aksiyon platform oyunu. Yeni nesil mobil cihazlara uyarlanan Mega Man oyununda görsellerden oynanışa her şey orijinalinden farksız. Nostalji yaşamak adına Android telefonunuza indirip oynamalısınız.

İlk ilk seride robotlarla olan savaşını kazanan kahramanımız Mega Man’in başı bu sefer de keşfedilmemiş gezegenlerde karışıklığa yol açan çılgına dönmüş robotlarla dertte. Robotlar üzerinde oynayarak onları dövüş makinesine çeviren kötü deha Dr. Wily’nin bu yoldan vazgeçip Dr Light ile birlikte Gama adlı bir robot geliştirmeye karar vermesiyle başlayan hikayede farklı gezegenlere yolculuğa çıkarıyoruz. Ancak bu sefer yanımızda Rush adında robot köpeğimiz var. Kritik durumlarda yardımımıza koşan köpeğimiz üçüncü oyundaki tek yenilik değil. Seride ilk defa Mega Man’in kayarak ilerleyebildiğini görüyoruz. Dar alanlardan geçiş yapma, düşmanları daha hızlı atlatma, hızlı ilerleme gibi avantajlar sağlıyor.

Normal ve zor modda oynama seçeneği sunan Mega Man 3’te de aynı kontrol sistemi kullanılmış. Sol analog ile kahramanımızın yönünü ayarlarken sağdaki simgelere dokunarak özel hareketleri yapıyoruz.

Erkan Calp

Mega Man 3

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Mega Man 3 Mobile, Capcom'un nostalji yaşatan aksiyon platform oyununun üçüncüsü.

Mega Man 3 Mobile, Capcom imzalı klasikler arasına giren popüler aksiyon platform oyunu. Seneler sonra karşımıza çıkarak duygu yüklü anlar yaşatan oyunlardan biri. Serinin üçüncü oyununda keşfedilmemiş gezegenlerde ne aradıkları belirsiz robotlarla dövüşüyoruz.

Yenilgiye uğrayan Dr. Wily’nin kötülükten vazgeçip Dr. Light ile birlikte Gamma adında bir robotu geliştirmesiyle başlayan hikayede kahramanımız mekanik arkadaşı Rush’ı da yanına alarak gezegenler arası çıkan krizin nedenini ortaya çıkarıyor. Kahramanımıza bu noktada yardımcı oluyoruz. Keşfedilmemiş gezegenlerde neyle karşılaşacağı belli değil. Kurulmuş tuzaklar, yaratıklar, robotlar ve daha nice engeli atlamak durumunda kahramanımız. Neyse ki seride ilk defa yalnız başına değil; Rush adında köpeği ona bu tehlikeli yolculuğunda eşlik ediyor.

Yeni karakter dışında yeni yetenekler ve silahlar kazanan Mega Man’i bu yolculukta yalnız bırakmayın. iPhone ve iPad’inize indirin ve Mega Man’in robotlarla savaşına son noktayı koyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mega Man

    Mega Man Mobile, Capcom tarafından geliştirilen aksiyon yüklü klasik platform oyunu.
  • Mega Man 4

    Mega Man 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-platform oyunudur
  • Mega Man 5

    Mega Man 5 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon - platform oyunudur
  • Mega Man 6

    Mega Man 6 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mega Man 2

    Mega Man 2 Mobile, Capcom'un imzasını taşıyan klasik aksiyon platform oyunu.
  • Slender Man Origins 3

    Slender Man Origins 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Slender Man oyunudur
  • Iron Man 3

    Iron Man 3, popüler süper kahraman serisinin yeni sürümü ve oyunu.
  • Mega Jump

    Mega Jump, sevimli canavarla zıplayarak olabildiğince çok altın toplanmasını amaçlayın eğlenceli bir mobil oyundur.