Mega Man

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Mega Man Mobile, Capcom tarafından geliştirilen aksiyon yüklü klasik platform oyunu.

Mega Man Mobile, yılların eskitemediği platform oyunları arasında ve görsel çizgileri, sesleri, oynanış dinamikleri ve bölümleriyle orijinal haliyle günümüze taşınıyor. Capcom imzası taşıyan efsane yapım, tüm Android telefonlarda sorunsuzca çalışıyor.

“Nerede o başında saatler harcadığım eski oyunlar” diyenler için yıllar sonra yenilenmiş olarak çıkış yapan klasikler arasında Mega Man 1. Rockman de olarak bilinen, Mega Man serilerinin baş kahramanı aynı zamanda Capcom’un maskotlarından biri olan Mega Man’in aksiyon dolu platform türüne giren oyunun ilk bölümü 6 aşamadan (Cutman, Gutsman, Elecman, Iceman, Fireman ve Bombman) oluşuyor. Oyun ücretli olduğundan tüm bölümleri satın alım yapmadan oynayabiliyorsunuz.

200x yılında geçen ilk oyunda kötü deha Dr Wily’nin müdahaleleriyle bir savaş makinesine dönüşen robotları durdurmaya çalışıyoruz. Wily’nin planlarını suya düşürüp dünyaya barışı getirecek tek kahraman olarak işiniz bir hayli zor. Az önce isimlerini saydığım 6 robotla karşı karşıya gelene dek onlarca tuzağı geçmeniz gerekiyor.

Oyunu normal ve zor olmak üzere iki zorluk düzeyinde oynayabiliyorsunuz. Normal modda oynamayı seçerseniz sınırsız devam etme lüksü sunuluyor ve bulunduğunuz bölümde son kaldığınız durak noktasından başlıyorsunuz. Zor modda ise bu hakkınız elinizden alınıyor ve düşman saldırıları daha fazla hasar veriyor, daha az durak noktasıyla karşılaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Mega Man

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Mega Man Mobile, Capcom'un unutulmaz aksiyon dolu klasik platform oyunu.

Mega Man Mobile, Capcom’un popüler aksiyon yüklü klasik platform oyunu. Mobile orijinal haliyle gelmesiyle sevindiren efsane yapımın ilk bölümünde 6 aşama bulunuyor ve seçtiğimiz zorluk düzeyine göre oyunun heyecanı değişiyor. iPhone ve iPad'inize indirip oynamanızı isterim.

Yılların eskitemediği unutulmaz klasiklerden Mega Man’in ilk oyunu Mega Man 1, 200x yılında geçiyor ve görevimiz Dr. Wily’nin yarattığı savaş canlısı robotları durdurmak. Zaten oyunun aşamaları bu robotların isimlerinden oluşuyor. Cutman, Gutsman, Elecman, Iceman, Fireman ve Bombman bölüm sonlarında bizi karşılayan boss’lar diyebilirim.

Tabii ki bu robotlarla savaşabilmemiz için türlü tuzakları, platformları, oyalayan düşmanları atlatmamız gerekiyor. Bu noktada oynanışı etkilediğinden zorluk düzeyinden bahsetmek istiyorum. Oyunda normal ve zor olmak üzere iki seçeneğimiz var. Normal modda öldüğümüz vakit sınırsız olarak yeniden dirilip geçemediğimiz yeri geçme şansına sahipken, diğer modda belli sayıda yeniden dirilebiliyoruz ve düşman saldırıları daha etkili oluyor, durak noktaları azaltılıyor.

Görsel çizgileri, ses efektleri, oynanışıyla orijinalini aratmayan Mega Man Mobile’da kahramanımızın kontrolünü sol analog ile sağlarken, düşman saldırılarına sağdaki butonlarla karşılık veriyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mega Man 4

    Mega Man 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-platform oyunudur
  • Mega Man 5

    Mega Man 5 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon - platform oyunudur
  • Mega Man 6

    Mega Man 6 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mega Man 2

    Mega Man 2 Mobile, Capcom'un imzasını taşıyan klasik aksiyon platform oyunu.
  • Mega Man 3

    Mega Man 3 Mobile, Capcom imzası taşıyan yılların eskitemediği klasik platform oyunu.
  • Mega Jump

    Mega Jump, sevimli canavarla zıplayarak olabildiğince çok altın toplanmasını amaçlayın eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Stickman Fighter : Mega Brawl

    Çöp adamları bitirin!
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.