Melody Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Melody Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda yaratıcılığınızı kullanarak yeni müzikler yapıyorsunuz.

Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen Melody Monsters oyunu, müzikli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda canavarlardan kaçmalı ve Melody'ye yardım ederek en güzel müziği yapmasını sağlamalısınız. Arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ve en güzel müziği sizin yaptığınızı onlara gösterebilirsiniz. Müzik yaparak puan kazanabilir ve aynı zamanda boş zamanlarınızın daha eğlenceli geçmesini sağlayabilirsiniz. Siz müzik yaptıkça size engel olmak isteyen müzik canavarlarıyla mücadele etmelisiniz. Ayrıca oyunda yer alan özel güçleri de kullanarak işlerinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz. Keyifli bir bulmaca oyunu olan Melody Monsters yine bağımlılık yapıcı bir etkisi bulunan oyun olarak nitelendirilebilir. Farklı karakterler, canavarlar ve seviyeler sizleri bekliyor. Melody Monsters oyununu mutlaka denemelisiniz.

Melody Monsters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Melody Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Melody Monsters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Müzik yapmaya çalıştığınız oyunda keyifli zamanlar geçiriyorsunuz.

Oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen bir oyundur. Oyunda müzik yapmaya çalışıyor ve aynı zamanda müzik canavarlarından kaçıyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Oyunda siz müzik yapmaya çalıştıkça sizi engellemeye çalışan müzik canavarlarına karşı da mücadele etmeniz gerekiyor. Bir takım özel güçler kullanabileceğiniz oyunda en iyi müziği kimin yaptığını herkese göstermelisiniz. Bulmaca oyunu olarak tanımlanan Melody Monsters, aynı zamanda sizi düşünmeye sevk eden bir oyundur. Oyundaki canlı grafikler, eğlenceli müzikler ve kolay arayüz oyuncuyu kendine bağlıyor. Müzikli bir oyun olan Melody Monsters sizleri bekliyor. Farklı karakterleri ve canavarlarıyla mutlaka denemeniz gereken bir oyun olarak tanımlanabilir.

Melody Monsters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pudding Monsters

    Pudding Monsters, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli, yapışkan ve bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Goofy Monsters

    Goofy Monsters, Android platformunda canavarlı bulmaca oyunu olarak yerini alıyor.
  • Word Monsters

    Word Monsters, Türkçe karşılığı olan kelime canavarlarının anlamını tam olarak taşıyan ve oynarken oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Heroes & Monsters

    Heroes & Monsters, kendi canavarlarınızı güçlendirirken aynı zamanda yenilerini edindiğiniz mükemmel bir Android oyunu.
  • Super Monsters Ate My Condo!

    Super Monsters Ate My Condo, 3'lü eşleme ve inşa etme oyunlarını bir araya getirerek hazırlanan son derece eğlenceli ve ücretsiz bir android bulmaca oyunudur.
  • Paint Monsters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Mana Monsters

    RPG ve bulmaca öğelerinin birleştiği Mana Monster'da canavarlarınızı hemen güçlendirin.