Meme Generator Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Meme Generator Android için komik resim oluşturma uygulamasıdır.

9GAG gibi eğlenceli sitelerde yer alan komik resimlerden üretmek istiyorsanız ücretsiz Meme Generator uygulaması biçilmiş kaftan. İnternette dolaşan yüzlerce komik resmin arka planında yer alan fotoğrafların yer aldığı uygulamada bu fotoğrafların üzerine istediğiniz yazıyı istediğiniz renkte yazabiliyor, Twitter, Facebook, Instagram gibi popüler paylaşım sitelerinde tek tuşla paylaşabiliyorsunuz.

Herhangi başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan kendi komik resminizi oluşturmanızı sağlayan uygulamanın öne çıkan özellikleri şöyle:

  • 500'den fazla "Meme" taslağı üzerinde çalışmanın yanında kendi galerinizden resim seçme olanağı sağlıyor.
  • Font büyüklüğünü, türünü ve rengini zevkinize göre ayarlarken birden fazla fotoğrafı bir araya getirerek ve çerçeve ekleyerek kendi çizgiromanınızı yapabiliyorsunuz.
  • Sık kullandığınız ya da beğendiğiniz resimleri favorilerinize ekleyebiliyorsunuz.
  • Sürekli yenisi eklenen fotoğraflardan seçerek oluşturduğunuz resimlerin üzerinde herhangi bir reklam veya damga bulunmaksızın oluşturabiliyorsunuz.
  • Oldukça iyi çalışan arama özelliği sayesinde ismini bildiğiniz "Meme" karakterini hemen bulabiliyorsunuz.

Eğlenceli resim oluşturmak için Android tablet ve telefonlarınızda bir kenarda bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Merve Sarpkaya

Meme Generator Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
47.4 MB DOSYA BOYUTU

Meme Generator iPhone ve iPad için komik resim oluşturma uygulamasıdır.

Kendinize özel "Meme" komik resimleri iPhone ve iPad'inizde yapmanızı sağlayan kullanımı oldukça kolay program Meme Generator, ücretsiz indirebileceğiniz ve eiliniz altında bulundurabileceğiniz eğlenceli bir zaman öldürücü uygulama. 400'ün üzerinde hazır taslak fotoğraf arasından seçebileceğiniz gibi kendi galerinizden seçeceğiniz fotoğrafların da üzerine istediğiniz yazı tipi, rengi ve büyüklüğünde espiri yazabileceğiniz Meme Generator'daki taslaklar sürekli yenilenerek sizi sıkılmaktan kurtarıyor.

Arama filtresi sayesinde istediğiniz "Meme" karakterini hemen buluyor, isterseniz tek isterseniz 10'a kadar fotoğrafı birleştirip yapacağınız komik resimlerinize çerçeve ekleyip süsleyebiliyor, çizgi roman yaratabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz resimleri uygulamaya yüklemeden önce size soran ve özel olabilecek resimlerinizi bu sayede koruyan uygulamanın ayrıca resim üzerine uygulama etiketi eklemeyerek sanat eserinizin özgünlüğünü koruması marketteki benzerlerinden bir adım öne çıkmasını sağlıyor.

Bad Luck Brian, Brace yourselves, Challenge Accepted, College Freshman, Like A Sir, First World Problems, Forever Alone, Grumpy Cat, Impossibru, Me Gusta, Overly Attached Girlfriend, Scumbag Steve, Socially Awkward Penguin, Success Kid, Trollface, Y U NO gibi pek çok popüler "Meme" karakterine siz de kendi cümlelerinizle renk katmak istiyorsanız uygulamayı indirmenizi tavsiye ederiz.

Merve Sarpkaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rage Meme Smasher FREE

    Rage Meme Smasher FREE oldukça komik ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Free Coloring Book

    Free Coloring Book ile bitkiler, mandalalar ve daha birçok alanda boyama çalışmaları yapabilirsiniz.
  • Sand Draw Free

    Sand Draw Free ile Android cihazınızda kuma yazı yazabilirsiniz
  • Tazer Free

    Tazer Free, şaka amaçlı olarak kurgulanmış olan bir mobil uygulamadır.
  • Video AI Art Generator & Maker

    Video AI Art Generator & Maker'da, yüzlerce şablon ve yapay zeka teknolojisi kullanarak fotoğraflarınızı akılalmaz videolara dönüştürebilirsiniz.
  • Shark Fingers 3D Aquarium FREE

    Shark Fingers 3D Aquarium FREE ile kendi köpekbalığı akvaryumunuza sahip olabilirsiniz
  • Stadium Horn Free

    Stadium Horn Free, mobil cihazınızı güçlü bir korna ya da vuvuzelaya çevirebileceğiniz popüler bir uygulamadır.
  • Wallpaper Generator

    Wallpaper Generator, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı oluşturma programıdır.