Memtest86

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41,561 TOPLAM İNDİRME
5.78 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın belleklerinde bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bu sorunları Memtest86 ile kolayca tespit edebilirsiniz.

Memtest86 uygulaması donanım meraklılarının yakından bildikleri bir program. Zira kasadaki RAM'lerde herhangi bir sorun olduğunda bunu tespit edebilmek için kullanılabilecek en yetkin programlardan birisi olan Memtest86, ücretsiz bir test aracı olarak kullanıcılara sunuluyor.

Hafızada gerçekleşebilecek teknik sorunların veri kayıpları ve sürekli mavi ekran almak gibi sorunlara sebep olabileceği göz önüne alındığında sorunun gerçekten ramlerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmek çok önemli hale geliyor.

Mavi ekranlarda yer alan raporların maalesef sadece bellek değil diğer donanımlar ile de ilişkili olması nedeniyle sorunun bellekten kaynaklanması durumunda bile yeterli bilgi edinmek mümkün olmuyor ve Memtest86 tam da bu nedenle belleklerinizin test edilmesi aşamasında devreye giriyor.

Windows'unuz açılmasa bile flaş diskten boot edilebilir halde çalışan uygulamayı kullanmadığınız bir flaş diskte tutmanız sorunlar olması halinde hemen kullanabilmenizi sağlayacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.