Mental Hospital IV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
458 TOPLAM İNDİRME
117 MB DOSYA BOYUTU

Mental Hospital IV mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Mental Hospital IV bilgisayarlarımızda oynadığımız Outlast benzeri oyunlarda kullanılan yapıyı mobil cihazlarımıza taşıyan bir korku oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tableterinizde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olan Mental Hospital IV'de bizi ürpertici bir serüven bekliyor. Hatırlanacağı üzere serinin bir önceki oyununda kahramanımız terk edilmiş gibi görünen bir akıl hastanesini ziyaret etmiş, bu hastanenin arkasındaki korkunç sırrı ortaya çıkarmaya çalışmıştı. Polisin seyirci kaldığı, medyanın araştırmaya tenezzül etmediği bu olaylar sonucunda birçok masum insan korkunç bir şekilde hayatını kaybetmişti. Bu olaylardan ötürü kafasını toplayamayan kahramanımız bir gün gizemli bir çağrı alıyor ve bir yabancı bu olaylar hakkındaki bütün detayları yüz yüze görüşerek anlatacağını söylüyor. Biz de bu çağrı üzerine yeni maceramıza adım atıyoruz.

Mental Hospital IV atmosfere önem veren bir oyun. Yani oyunda adımlarınızı atarken etrafınızdaki sesler ve karşınıza çıkan görüntüler sizi heyecanlandırmaya yetiyor. Hele ki oyunu karanlıkta ve kulaklıklar takılı olarak oynadığınızda bu heyecan daha da artıyor. Oyun boyunca ipuçlarını toplamaya ve bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Tabi bu işi yaparken oyun bize yalnız olmadığımızı hissettiriyor. Çoğu zaman korkunç bir sonla karşılaşmamak için kaçmamız ve saklanmamız gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

Mental Hospital IV

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
266 MB DOSYA BOYUTU

Mental Hospital IV mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Mental Hospital IV eğer heyecan dolu bir maceraya atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil korku oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Mental Hospital IV'te terk edilmiş bir akıl hastanesinde geçen olaylar konu alınıyor. Serinin bir önceki oyununda bu hastanenin arkasındaki korkunç gerçeği araştırmak için yola çıkmıştık; fakat kahramanımız gördükleri karşısında yıkılmış, uzun bir süre bu dehşet verici sahneleri unutamamıştı. Polisler olaya tepkisiz kalırken medya akıl hastanesinin arkasındaki sır perdesini çözmek için mücadele etmemişti. Bu olayların üzerinden geçen sürenin ardından bir gün bir yabancı kahramanımıza telefon ederek bütün olayların arkasındaki hikayeyi ona anlatacağını söylüyor. Böylece bu akıl hastanesinde geçen yeni maceramız da başlıyor.

Mental Hospital IV oynanış olarak bilgisayarlarımızdan tanıdığımız Outlast'a benzeyen bir yapıya sahip. Oyunda oyuncular etraflarındaki yaratıklara saldırmak yerine kaçmaya ve bulmacaları çözmeye çalışıyorlar. Attığınız her adımda takip edildiğinizi hissettiğiniz için oyun sizi hızlı bir şekilde karar almaya yönlendiriyor.

Mental Hospital IV atmosfer anlamında başarılı bir iş çıkarmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mental Hospital: Eastern Bloc

    Mental Hospital: Eastern Bloc Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Mental Hospital V

    Mental Hospital V mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Endless Nightmare 2: Hospital APK

    Endless Nightmare 2: Hospital APK'da ürpertici bir hastane de hayatta kalmaya çalışacağız.
  • My Hospital

    My Hospital, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz hastane kurma oyunu.
  • Haywire Hospital

    Haywire Hospital, sıra dışı bir hastanede müdür olarak görev yaptığınız Android oyunu.
  • Street Fighter IV Champion Edition

    Efsane dövüş oyunu mobilde!
  • Horror Hospital 3D

    Horror Hospital 3D, hayaletlerle dolu hastaneden kaçmaya çalıştığınız Türk yapımı Android oyunu.