Meslek Testi

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
827 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Meslek Testi, farklı kategorilerden sorularla size en uygun mesleği açığa çıkarıyor.

Meslek Testi, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir meslek bulma aracı olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir kullanıma sahip olan Meslek Testi ile detaylı bir şekilde ilginiz olan meslekleri görüntüleyebiliyorsunuz.

İnsanların ilgisini çeken meslekler kişinin kendisi dahi çoğu zaman tam olarak bilmez. Bilinç altında yatan bu meslekleri açığa çıkarmak için ise Meslek Testi programını kullanabilirsiniz. Windows bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bu basit araç ile farklı kategorilerden sorulara cevap veriyorsunuz. Sistem sizin verdiğiniz cevaplara göre analiz yaparak detaylı sonucunuzu size yansıtıyor. Sonuçta ilginiz olan ve olmayan meslekleri dereceleriyle birlikte görüntüleyebiliyorsunuz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Meslek Testi ile ilgi alanınıza giren şıkları işaretlemeniz gerekiyor. 

Basit kullanıma ve arayüze sahip olan Meslek Testi, özellikle ergenlik çağındaki gençlerin yolarını belirlemeleri için önemli bir araçtır.

Meslek Testi programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Meslek Testi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
906 TOPLAM İNDİRME

Meslek Testi, ilginiz olan meslekleri tespit edebilmenizi sağlaya 120 soruluk Android cihazlar için geliştirilen bir mobil uygulama.

Meslek Testi, adından anlayacağınız üzere eğiliminiz olan meslekleri görebilmenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir Android uygulaması. Uygulama mağazası üzerinde ücretsiz olarak sunulan uygulama hangi mesleklerini ilginiz yada eğiliminiz olduğunu tespit etmeniz için yardımcı oluyor.

Özellikle üniversite seçimi öncesi meslek seçimi yapmak durumunda kalan öğrencilerin ilgisini çekebilecek uygulama üzerindeki sorular, hızlı bir şekilde yanıtlayebileceğniz şekilde tasarlanmış. Böylelikle 120 soru olmasına rağmen kısa sürede bitirebiliyorsunuz.

Sade bir tasarıma sahip olan uygulama üzerinde çözeceğiniz test, 5 ile 10 dakika arasında sürüyor. Soruların tamamını çözdükten sonra uygulama 10 farklı meslek için mesleki eğilim puanınızı gösteriyor. Bu sayede sonuçları kendi kafanızdakiler ile karşılaştırarak karşılaştırma da yapabiliyorsunuz.

Hangi mesleği seçsem diye kara kara düşünüyorsanız, net olarak yardım etmeyecek olsada, bu konuda size yardımcı bir uygulama olan Meslek Testi'ni Android telefon ve tabletlerinize indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CeTaS 3308

    CeTaS 3308 sayesinde meslek eğitimleri ve staj işlerini kontrol altına alabilirsiniz
  • Typing Speed Test

    Typing Speed Test klavyenizi ne kadar hızlı ve doğru şekilde kullandığınızı öğrenmenize yarayacak yardımcı bir programdır.
  • Network Speed Test

    Network Speed Test uygulaması ile Windows 8 cihazlarınızda hız testi yapabilirsiniz.
  • 40 HADİS

    40 hadis görsel şekilde
  • Coollector

    Coollector, sinema tutkusunu film koleksiyonuyla ilerletenler için ücretsiz bir film arşivleme programı.
  • Geekbench 4

    Geekbench 4, çapraz platform destekli işlemci testi programı.
  • Speedtest

    Speedtest, internet hız testi programıdır! Ping, download (indirme), upload (yükleme) hız değerlerini öğrenmek için hemen Speedtest yükleyin.
  • Health Tracker

    Health Track yazılımı sağlık durumunuzu takip etmenizi sağlayan bir programdır.