Message Box Creater

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,455 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Message Box Creater, çeşitli durumlarda kullanmak üzere kendi kişisel mesaj kutularınızı oluşturabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.

Message Box Creater, kullanıcıların farklı durumlar için ihtiyaç duyabilecekleri mesaj kutularını kolayca oluşturabilecekleri ücretsiz bir programdır.

Temel bilgisayar becerilerine sahip her kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan kapsamlı bir arayüze sahip olan program yardımıyla, konu başlığını, içeriğini ve ikonunu seçtikten sonra "Run" butonuna basarak mesajları görüntüleyebilirsiniz.

Tüm gerekli bilgilerin programın arayüzü üzerinde yer alaması programı oldukça basit ve kullanışlı bir hale getirmektedir.

Mesaj kutularınızı; soru, uyarı, hata ve bilgi ikonlarından istediğinizi seçerek özelleştirebileceğiniz gibi farklı düğmeler yardımıyla çeşitli şekillerde yapılandırabilirsiniz.

Programın eksik olan yanlarından bir tanesi, oluşturmuş olduğunuz mesaj kutularını resim formatında kaydedememeniz veya herhangi bir yere yükleyememenizdir.

Projeleriniz için özel bildirimler, hata mesajları veya farklı durumlarda kullanabileceğiniz özel mesaj kutuları oluşturmak için kullanabileceğiniz Message Box Creater'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Speak-A-Message

    Arkadaşlarınıza kolay ve zahmetsizce sesli mesajlar göndermenize yarayan ücretsiz bir programdır.
  • AKINSOFT Music Box s2.17

    Kafeler, yurt ve okul kantinleri, internet cafeler hitap etmektedir.
  • Fake Message

    Fake Message, arkadaşlarınıza kendi belirleyeceğiniz kimlik bilgileriyle e-posta gönderebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Easy Message Exprees

    Bu program; ICQ, MSN, Yahoo ve AOL yazılımlarının desteğini içeren, yani bu yazılımlarda hesabı olanların giriş
  • Freemake Music Box

    Freemake Music Box ile favori şarkılarınızdan çalma listeleri hazırlayıp çevrimiçi ortamda dinleyebilirsiniz.
  • Box Sync

    Box Sync, popüler bulut dosya depolama servisi Box.com'un resmi senkronizasyon aracıdır.
  • Paint Box

    Basit kullanım özelliklerine sahip olan Paint Box isimli bu program ile temel çizim işlemlerini yapabiliyorsunuz.
  • 3D Box Shot Maker

    3D Box Shot Maker programı yazılım firmaları için hazırlanmış ücretsiz bir programdır.Program ile yazılım firmaları programlarının yazılım kutularını tasarlayabilirler.