META SEO inspector

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
389 TOPLAM İNDİRME

META SEO inspector, web siteleri üzerinde yer alan meta bilgilerini kontrol edebileceğiniz bir Chrome eklentisidir.

META SEO inspector, web siteleri üzerinde yer alan meta bilgilerini görüntülemek isteyen web geliştiricileri ve seocular için geliştirilen başarılı bir Google Chrome SEO eklentisidir. Aynı zamanda bu eklenti sayesinde sayfa içeriğinde yer alan ve görüntülenemeyen içerikleri kolayca ortaya çıkarabilirsiniz. Özellikle meraklı geliştiriciler ve SEO'cular için yararlı bir özellik olan görünmeyen içerikleri ortaya çıkarma özelliği, eklentinin güzel yanlarından birisidir.

Eklenti aynı zamanda meta bilgilerinin uzunluğunu kontrol ederek uyarı da vermektedir. Örneğin meta bilgileri olması gerektiğinden çok kısa veya olması gerektiğinden çok uzunsa kullanıcıları bilgilendirmektedir.

İzlemekte olduğunuz siteler hakkında tam sayfa bilgi listesine ulaşabileceğiniz (özellikle SEO odaklı) bir eklenti olan META SEO inspector'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SEO SERP

    SEO SERP, Google Chrome için geliştirilen başarılı bir SEO eklentisidir.
  • SEO for Chrome

    SEO for Chrome adlı Chrome eklentisi sayesinde hızlı bir şekilde internet siteleri hakkında SEO bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • SEO Site Tools

    SEO analizleri için kullanılan araçları bir araya getiren SEO Site Tools eklentisi ile istediğiniz siteleri takip ederek Chrome tarayıcınızla kolay erişilebilir analizler ve öneriler elde edebilirsiniz.
  • All in One SEO Pack

    WordPress tabanlı web sitelerinizin SEO çalışmalarını, bu eklenti sayesinde kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • iSEO

    iSEO, SEO uzmanları için tasarlanmış başarılı bir Google Chrome eklentisidir.
  • Mozbar

    Mozbar, SEOmoz tarafından Google Chrome için geliştirilen bir SEO eklentisi olarak karşımıza çıkıyor.
  • SEOquake

    SEOquake adlı Chrome eklentisi ile tarayıcı pencereniz üzerinde web sitelerine ait Pagerank, Alexa ve daha bir çok SEO'sal özelliği görüntüleyebilirsiniz.
  • WordPress SEO by Yoast

    WordPress tabanlı web sitelerinizi optimize ederek arama sonuçlarında üst sıralara çıkıp, daha fazla organik ziyaretçi kazanabileceğiniz başarılı bir eklenti.