Metro Killer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,022 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

Metro Killer ile Windows 8 metro arayüzünü kapatabilirsiniz.

Metro Killer Windows 8 metro arayüzünü devredışı bırakmanızı sağlayan kullanışlı ve güvenilir bir programdır. Kurulum gerektirmeyen program sayesinde tek tıkla metro arayüzünü kapatabilirsiniz.

Metro arayüzü içerisindeki yeni başlat menüsünü de devredışı bırakabilen Metro Killer tamamen ücretsiz bir yazılımdır. Metro Killer ile devredışı bıraktığınız metro arayüzünü bilgisayarınızı yeniden başlatarak ya da görev yöneticisinden explorer.exe işlemini sonlandırıp yeniden başlatarak geri getirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows 10 Başlangıç Ekranı Değiştirme Programı

    Windows 10 Başlangıç Ekranı Değiştirme Programı, adından da gayet net anlayacağınız üzere Windows 10 başlangıç ekranı dğeiştirmenizi sağlayan basit ama kullanışlı bir yazılım.
  • Decor8

    Decor8 ile Windows 8'in başlangıç ekranını değiştirebilir, renk şemaları yaratabilirsiniz.
  • LogonStudio Vista

    Windows Vista işletim sisteminizin başlangıç ekranını değiştirmenize ve istediğiniz her türlü başlangıç temasını uygulamanıza olanak veren kolay kullanım olanaklarına sahip ücretsiz bir program. Windows'un klasik açılış ekranından
  • Start Screen Unlimited

    Start Screen Unlimited, Windows 8 ve 8.1 ile karşılaştığımız yeni başlangıç ekranlarını tamamen düzenlenebilir hale getiren oldukça yararlı ve ücretsiz bir program.
  • Windows Vista Boot Logo Generator

    Windows Vista kullananlar; eğer Vista'nın varsayılan olarak karşınıza çıkan başlangıç logosunu beğenmediyseniz bu program ile değiştirebilirsiniz.
  • LogonChanger

    LogonChanger, Windows 7 giriş ekranını değiştirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • StartUp Manager

    StartUp Manager ile bilgisayarınızın açılışı sırasında başlatılan uygulamaları düzenleyebilirsiniz.
  • VSLogonScreenCustomizer

    Microsoft Windows Vista ve Microsoft Windows 7 işletim sistemleri için tasarlanmış bu program, giriş ekranınızı kişiselleştirmenizi sağlar.