Miami Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Miami Zombies heyecan dolu bir zombi oyunudur.

Miami Zombies eğer Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon veya tablet kullanıyorsanız ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir zombi oyunudur.

Her anı aksiyon dolu olan Miami Zombies uygulama marketlerinde yer alan diğer zombi oyunları gibi sevimli ve sempatik zombiler içeren bir oyun değildir. Miami Zombies'de tek bir asker ile bütün bir zombi kıyametine meydan okuyarak maceranın içine dalıyoruz ve heyecan dolu anlar yaşıyoruz.

Miami Zombies'de plaj, otopark, şehir içi gibi farklı alanlarda zombilerle karşılaşmaktayız. Oyun türü olarak bir zombi savunma oyunu olarak nitelendirilebilecek Miami Zombies'de savunma hattımızda üzerimize akın akın gelen zombileri karşılayarak savunma hattımızı aşmalarını engellemeye çalışıyoruz. Bu iş için oyunun başlarında sadece bir tabancaya sahipken ilerledikçe farklı silah seçeneklerini açabiliyoruz ve daha güçlü hale gelebiliyoruz.

Miami Zombies'de bize verilen görevleri gerçekleştirirken etrafımız zombilerle sarıldığında bombalarımızı kullanabiliyoruz. Böylece kritik anlarda avantaj sağlayabiliyor ve görevimize devam edebiliyoruz. Oyunda kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz. Miami Zombies hızlı bir oynanışa sahip ve çoğu cihazda akıcı olarak çalışmakta. Eğer zombi oyunlarını seviyorsanız Miami Zombies farklı bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Miami Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Miami Zombies eğlenceli bir zombi oyunudur

Miami Zombies iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leiniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur.

Miami Zombies'de zombi kıyametinde hayatta kalmaya çalışan bir askeri yönetiyoruz. Kahraman askerimiz hayatta kalma mücadelesinde plaj, otopark, şehir içi gibi farklı alanlarda zombilerle yüzleşiyor ve heyecan dolu anlar yaşıyor. Oyundaki temel amacımız zombiler tarafından ısırılmadan yok edebildiğimiz kadar zombiyi yok etmek ve Miami'yi zombi tehlikesinden kurtarmak.

Miami Zombies bolca aksiyon sunan bir savunma oyunu olarak düşünülebilir. Oyundakiş kahramanımız zombilerle karşılaştığı farklı görevlerde sabit bir savunma hattı kuruyor ve üzerine akın akın gelen zombilerin bu hattı geçmesini önlemeye çalışıyor. İlk başta tabanca gibi basit silahlarla görevlere başlayan kahramanımıza oyunda ilerledikçe ve para kazandıkça yeni silahlar alabiliyoruz ve savunmasını güçlendirebiliyoruz. Miami Zombies'de kritik durumlarda silahlarımızın yanında bomba gibi ek seçenekler de kullanabiliyoruz ve zor anlarda kendimizi kurtarabiliyoruz.

Miami Zombies görsel olarak tatmin edici seviyede grafkler sunmakta. Oyun akıcı olarak çalışıyor ve kolayca oynanabiliyor. Eğer zombi oyunlarını seviyorsanız Miami Zombies'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Miami Saints : Crime lords

    Miami Saints : Crime lords mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Vendetta Miami Crime Simulator

    Vendetta Miami Crime Simulator, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Grand Theft : Crime Miami FREE

    Grand Theft : Crime Miami FREE ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Miami Saints: Gangster Edition

    Miami Saints: Gangster Edition, Android telefona ücretsiz indirip oynayabileceğiniz GTA benzeri oyun.
  • Miami Crime Simulator 2 APK

    Miami Crime Simulator 2 APK Android için GTA benzeri oyunlar arasında. Aksiyon oyununda dinamik oynanış ve sonsuz silahlı çatışmalar sizi bekliyor.
  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Stupid Zombies 3

    Stupid Zombies 3 aksiyon ve eğlence dolu bir zombi oyunudur
  • Age of Zombies

    Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur