miCoach

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

miCoach, Adidas'ın Windows 10 kullanıcılarına özel hazırladığı fitness - spor uygulaması.

miCoach, Adidas tarafından geliştirilen fitness uygulaması ve Windows platformunda hem telefon hem de tablet – bilgisayar üzerinden kullanılabiliyor; yani evrensel uygulama niteliğinde. Gün içerisinde evinizde veya temiz havada gerçekleştirdiğiniz spor aktivitelerinde sesli komutlarla motive eden uygulama bir nevi kişisel antrenör görevi üstleniyor diyebilirim.

Adidas’ın miCoach uygulaması olarak resmi olarak Windows Phone platformunda yer alıyor ve egzersiz takibi yapmak için eksiksiz bir uygulama ancak uygulamaya kazandırılan yeni özellikleri kullanabilmeniz için Windows 10 Mobile uyumlu sürümünü indirmeniz gerekiyor.

Beta aşamasında karşımıza çıkan miCoach uygulamasının yenilikçi – modern arayüzünü bir kenara bırakıp özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse; yenilenen mmiCoach uygulaması ile Adidas fitsmart cihazın eşleyebiliyor ve senkronize şekilde çalışmasını sağlayarak bilekliğinizin kaydettiği verilere mobil veya PC’nizden ulaşabiliyorsunuz. Ev ve dış ortamda gerçekleştirdiğiniz aktivitelerin kaydına da ulaşmanız mümkün. Faydalı ipuçlarının ve haberlerin paylaşıldığı miCoach blog sitesini de uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Adidas ürünlerini tercih ediyorsanız sporunuzu yaparken size yol gösteren miCoach uygulamasını Windows 10 cihazlarınıza indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

miCoach

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME

MiCoach, Android cihazlarınız üzerinde kişisel koşu antrenörlüğünüzü yapacak ücretsiz ve yararlı bir spor uygulamasıdır.

MiCoach, Android cihazlarınızda siz spor yaparken size yardımcı olacak olan başarılı bir Android spor uygulamasıdır. Uygulama ile birlikte Android telefon ve tabletleriniz adeta kişisel spor antrenörünüz olacak.

Uygulama spor aktivitelerinizi takip edebilmek için gerçek zamanlı GPS sistemi kullanmaktadır. Bunun dışında uygulamanın sahip olduğu sesli antrenörlük özelliği de spor yaparken oldukça işinize yarayacaktır. İster evde ister dışarıda yapacağınız sporlarda yanınızda bulundurarak size yardımcı olmasını sağlayabileceğiniz uygulama vücudunuzun güçlenmesi ve gelişmesi için gerekli herşeyi size söylemektedir.

Bir çok atlet ve hoca MiCoach uygulamasını kullanarak kendileri için uygun olan spor programını bulmaktadır.

Özellikler:

  • Koşu mesafesi, yaktığınız kalori ve geçen süre hesaplamaları
  • Performans analizi
  • Google Maps üzerinde rotanızı gösterme
  • Sesli antrenörlük
  • Günlük spor programları
  • 400'den fazla egzersiz
  • Müziklerinize kolay ulaşım
  • Çalışmalarınızı kaydetme

Uygulama marketi üzerinde bulabileceğiniz en iyi spor ve egzersiz uygulamalarından biri olan MiCoach'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek vücudunuzu güçlendirmek ve geliştirmek için size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

miCoach

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

miCoach, iOS cihazlarınız üzerinde kişisel koşu antrenörlüğünüzü yapacak ücretsiz ve yararlı bir spor uygulamasıdır.

miCoach, siz spor yaparken size eşlik ederek yardımcı olacak ve antrenörlüğünüzü yapacak olan oldukça etkili ve başarılı bir iOS uygulamasıdır. Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Uygulamanın sağladığı GPS desteği sayesinde ev içinde veya dışarıda yapacağınız spor aktivitelerinizi uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Sesli yarıdm desteği de bulunan uygulama siz spor yaparken size gerekli komut ve bilgileri vermektedir. Vücudunuzu güçlendirmek ve geliştirmek için yapabileceğiniz farklı bir çok egzersiz barındıran uygulama adeta antrenörlüğünüzü yapmaktadır.

Adidas'ın MiCoach uygulamasını pek çok başarılı atlet, sporcu ve spor antrenörü kullanmaktadır.

Özellikler:

  • Egzersizlerinizdeki koşu mesafesini, yaktığınız kaloriyi ve geçen süreyi takip etme
  • Performans analizi
  • Koşu rotanızı Google Maps üzerinde gösterme
  • Sesli antrenörlük
  • Günlük planlı spor çalışmaları
  • 400'den fazla egzersiz
  • Müziklerinize kolay ulaşım
  • Antremanlarınızı kaydetme

Spor yaparken antrenörlüğünüzü yapacak olan en iyi spor uygulamalarından biri olan MiCoach'u iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

miCoach

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

miCoach, Adidas tarafından geliştirilen, telefonunuzu kişisel antrenöre dönüştüren bir spor uygulaması.

miCoach, gün içerisinde içeride veya dışarıda gerçekleştirdiğiniz spor aktivitelerinde size sesli komutlarla yardımcı olarak sporunuzu daha etkin bir şekilde yapmanızı sağlayan bir spor uygulaması. Adidas tarafından geliştirilen uygulama, Windows Phone telefonunuzu kişisel antrenöre dönüştürüyor diyebilirim.

Windows Phone 8 üzeri telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz miCoach uygulaması, cihazınızın dahili GPS bağlantısını kullanarak spor aktivitelerinizi gerçek zamanlı takip ediyor. Sporunuzu yaptığınız esnada size sesli komutlar verdiğinden sanki başınızda bir antrenör varmış gibi hissediyor ve sporunuzu daha doğru bir şekilde tamamlamış oluyorsunuz.

Güç ve esnekliliğinizi artıran yüzlerce egzersiz sunan miCoach uygulamasını Adidas’ın miCoach Fit Smart adını verdiği koşu ve fitness için özel olarak geliştirdiği akıllı bilekliği ile de kullanabiliyorsunuz. Gerçek zamanlı olarak kalp atışınızı, kalorinizi, tempo ve hızınızı, mesafenizi ek bir sensöre ihtiyaç duymadan ölçebilen bu cihazın verilerini uygulama üzerinden görebilmeniz için tek yapmanız gereken Bluetooth bağlantısını açmak. Senkronizasyon sonrası bilekliğin kaydettiği tüm verilere uygulamadan erişebiliyorsunuz.

Türkçe dil seçeneği sunmadığından ve basit bir arayüz sunmadığından ilk kullanımda biraz zorlanacağınızı düşündüğüm miCoach uygulaması, Windows Phone 8.1 cihaz sahipleri için ek özellikler sunuyor. Windows Phone 8.1 telefonunuz varsa koşu verilerinizi sosyal ağlarda paylaşabiliyor, sıklıkla yaptığınız egzersizleri ana ekranınıza sabitleyebiliyor, koşu planlamalarınızı takviminize ekleyebiliyor, sporunuzu yaptığınız yerde check-in yapabiliyorsunuz.

miCoach Özellikleri:

  • Egzersiz takibi
  • Veri analizi
  • Nokia HERE Maps entegrasyonu
  • Sesli antrenörlük
  • 400’den fazla egzersiz
  • miCoach Fit Smart desteği
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • Eurosport.com

    Eurosport.com, web tarayıcınızı açmadan maç sonuçlarını canlı olarak takip edebileceğiniz Türkçe spor uygulaması.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • NTVSpor

    NTVSpor, sadece futbol ile değil diğer spor dallarıyla da ilgilenen kişilere yönelik hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Onefootball

    Onefootball, Windows 8 için en kapsamlı futbol uygulamasıdır.
  • FotMob

    FotMob Windows 8 uygulaması ile futbol karşılaşmalarının sonuçlarını ve oynanacak maçları takip edebilirsiniz.
  • Misfit

    Misfit, günlük spor aktivitelerinizi kayıt altına alarak grafik destekli rapor sunan sağlık uygulamalarından biri.