Microsoft Kaizala

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME

Büyük grup iletişimi ve iş yönetimi için mobil uygulama: Microsoft Kaizala

Microsoft Kaizala, büyük grup iletişimi ve iş yönetimi için tasarlanmış bir mobil uygulama. Saha çalışanları, satıcılar, ortaklar, müşteriler de dahil olmak üzere tüm değer zincirinizle çalışmalarınızı birleştirmeyi ve koordine etmeyi kolaylaştırır. Nerede olursanız olun, firstline çalışanlarınızla kullanımı basit sohbet arayüzünü kullanarak iletişime geçebilir ve koordine olabilirsiniz.

Microsoft’un açık mavi yakalı kişilere yani çalışanlara yönelik hazırladığı iş yönetimi uygulaması Microsoft Kaizala, ücretsiz ve Türkçe dil desteğiyle geliyor. Kurumdan uzakta çalışan kişilerin işverenleriyle iletişimini kolaylaştıran uygulama üzerinden önemli duyuruları ve güncellemeleri paylaşmak, görev ataması yapmak, toplantı ayarlamak, canlı konum paylaşımı yapmak ve konum istemek, fatura göndermek, anket hazırlamak, yapılacaklar listesi hazırlamak son derece hızlı.

Sahada iletişim kurmayı ve işlerin yapılmasını kolay hale getiren Microsoft Kaizala’nın ücretsiz ve ücretli iki ayrı sürümü bulunuyor. Organizasyon grup yönetimi, kulanıcı yönetimi (gruplardan kullanıcı çıkarma ve grup verilerini cihazdan silme), genel grup oluşturma, özel eylem yayınlama, gelişmiş raporlama ve analiz Kaizala’nın ücretli sürümünde sunulan ek özellikler arasında yer alıyor. Unutmadan, WhatsApp'a rakip bir uygulama olmadığının, çalışanlara yönelik bir iletişim uygulaması olduğunun altını çizmek gerek.

Microsoft Kaizala Özellikleri:

  • 1’e 1 ve hiyerarşik grup sohbeti
  • Medya ve belge paylaşımı
  • Anket ve duyurular için dahili eylemler
  • İş yönetimi
  • Çevrimdışı kullanım ve 2G desteği
Erkan Calp

Microsoft Kaizala

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
92.1 MB DOSYA BOYUTU

Grup iletişimleri ve iş yönetimi için tek bir uygulama

Microsoft Kaizala, grup iletişimleri ve iş yönetimini tek bir uygulamada gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor. WhatsApp’ın aksine çalışanlara yönelik; açık mavi yakalıların kullanabileceği bir uygulama olan Kaizala ile sahada iletişim kurma ve işlerin yapılması kolaylaşıyor. Ücretsiz ve Türkçe dil desteğiyle gemesinin yanında basit sohbet arayüzü sunmasıyla dikkat çeken uygulama, saha çalışanları, satıcılar, ortaklar, müşterileri de içine alan tüm değer zincirinizle bağlantı kurmanızı, koordine olmanızı sağlıyor.

Basit sohbet arayüzü ile herkesin rahatça kullanabileceği bir iş yönetimi uygulaması olan Microsoft Kaizala, günü çaba sarf etmeden yönetimenizi sağlayan eylemler sunuyor. Duyuru bölümünden önemli duyurular yapıyor, güncelleştirmeler paylaşıyorsunuz. İş bölümünden çalışanlarınıza görev atamaları yapıyor ve tamamlanıp tamamlanmadığına dair bilgiler alıyorsunuz. Toplanalım bölümünden kişilere toplantı yapacağınızın haberini hızlıca veriyorsunuz. Anket bölümünden soru sorarak fikir alışveriş yapıyorsunuz. Fatura Gönderme bölümünden fatura ve giderlerinizi gönderiyorsunuz. Yapılacaklar listesi de hazırlamanız da mümkün.

Çalışanların konumlarını takip ederek işleri etkili bir şekilde koordine etmenizi sağlayan Canlı Konum özelliğine sahip olan Microsoft Kaizala’nın ücretli sürümü de bulunuyor. Organizasyon grup yönetimi, kullanıcı yönetimi, herkese açık grup oluşturma, özel eylem yayınlama, gelişmiş raporlama ve analiz ek özellikler arasında. Çevrimdışı ve 2G bağlantıyla kullanılabilen ücretsiz sürüm de gayet yeterli. Birebir hiyerarşik grup sohbet, medya ve doküman paylaşımı, anket ve duyurular için dahili eylemler, iş yönetimi, Kaizala’nın ücretsiz sürümünde olan özellikler arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LogMeIn

    LogMeIn uygulaması ile uzaktaki bilgisayarınızı Android akıllı telefon ve tabletinizle kontrol edebilirsiniz.
  • Contacts Widget

    Contacts Widget uygulaması ile favori kişilerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve iletişim kurabilirsiniz.
  • Alto Mail

    Alto Mail uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan tüm e-postalarınızı organize edebilirsiniz.
  • Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook uygulaması ile hem Outlook hem de diğer e-posta hesaplarınızı Android cihazlarınızdan kolayca yönetebiliyorsunuz.
  • Outlook.com

    Outlook.com Android uygulaması ile nerede olursanız olun Outlook ve tanımlı diğer Microsoft hesaplarınız üzerinden e-posta atabilir ve gelen kutusuna bakabilirsiniz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Email

    Google tarafından ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde farklı mail hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.
  • Microsoft GigJam

    Microsoft GigJam, çalışma biçiminizi değiştirmenize yardımcı olan iş verimlilik uygulaması.