Microsoft Photo Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
488,666 TOPLAM İNDİRME
3.22 MB DOSYA BOYUTU

Dijital fotoğraflarınızı kullanarak slayt gösterileri oluşturun. Resimleri tek bir dokunuşla düzeltin, kesin veya döndürün. Fotoğraflı öykülerinize şaşırtıcı özel efektler, müzikler ve kendi sesli anlatımınızı ekleyin. Sonra baş

Dijital fotoğraflarınızı kullanarak slayt gösterileri oluşturun. Resimleri tek bir dokunuşla düzeltin, kesin veya döndürün. Fotoğraflı öykülerinize şaşırtıcı özel efektler, müzikler ve kendi sesli anlatımınızı ekleyin. Sonra başlıklar ve alt yazılarla kişiselleştirin. Dosya boyutlarının küçük olması fotoğraflı öykülerinizi e-posta ile göndermenizi kolaylaştırır. Öykülerinizi TV'de, bilgisayarda veya Windows Mobile tabanlı bir taşınabilir aygıtta seyredin.

Program sayesinde ücretsiz olarak slayt gösterileri yapabilir, resimleri düzeltebilirsiniz. Basit ve kullanışlı olan uygulama, özel efektlere de sahip.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MiniTool Photo Recovery

    MiniTool Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı kurtarabilirsinizq
  • Photo Collector

    Photo Collector sabit disklerinizdeki ve CD'lerinizdeki resimlerinizi otomatik kataloglamaya yarayan bir programdır.
  • Photo Slide Show

    Bilgisayarınızda bulunan resimleriniz için kullanabileceğiniz bir slayt gösteri programı olan Photo Slide Show çeşitli ses ve animasyonlarla şık slayt gösterileri hazırlamanızı sağlar.
  • Microsoft Mouse and Keyboard Center

    Microsoft Mouse and Keyboard Center ile bilgisayarınıza bağlı olan Microsoft klavye ve farenizi özelleştirebilirsiniz.
  • Google Cloud Connect for Microsoft Office

    Microsoft Office 2003, 2007, 2010 ile hazırlanan dokümanları Google Docs'a taşıyarak yedeklemenizi ve çevrimiçi olarak çalışmanızı sağlayan kullanışlı bir araç.
  • Microsoft Office Configuration Analyzer Tool

    Microsoft Office Configuration Analyzer Tool, Office programlarınızda yaşadığınız sorunları çözmenizde size yardımcı olur.
  • Microsoft OneNote 2007

    Microsoft'un ofis uygulamaları için geliştirdigi bir organizatör,ofis ve ev ortamında size büyük faydası bulunacak bir program.
  • Microsoft OneNote 2013

    Microsoft OneNote 2013, okullarda ve iş dünyasında farklı amaçlar için notlar alabileceğiniz popüler, ücretsiz ve kullanışlı bir not alma programıdır.