Microsoft Solitaire Collection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
17,366 TOPLAM İNDİRME
110.7 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft'un başta Solitaire olmak üzere o eski oyunlarını Windows 8'de oynamak hiç bu kadar zevkli olmamıştı.

Microsoft'un birçok işletim sisteminde yer alan ve her bilgisayar kullanıcısının mutlaka hatırlayacağı muhteşem oyunlara artık tek bir yerden ulaşabileceksiniz. Windows 8 ve Windows 8.1 için geliştirilmiş bu uygulama sayesinde nostalji oyunları tekrar oynama imkanınız var. Oyunlar sayesinde o eski yılları tekrar hatırlayabilir ve ofiste kaçamaklarınıza devam edebilirsiniz. Gerçi eskisi kadar popülerliğini korur mu, sanmıyorum.

Microsoft Solitaire Collection Özellikleri

  • Birbirinden farklı oyunlar,
  • Windows, Android, İOS ve WinPhone sürümler,
  • Eğlenceli bir yapı,
  • Resmi olarak yayınlanan birbirinden farklı oyunlar,
  • Farklı tema ve görev sistemleri

Yaklaşık 20 yıllık bir geçmişi olan oyunlar, Microsoft Solitaire Collection adı altında Windows mağazasında toplanmış. Başta Solitaire olmak üzere birçok oyunun markette sahte uygulamaları bulunuyor ve bu oyunların indirilme sayıları gerçekten fazla. Resmi olarak yayınlanan bu uygulama diğer korsan geliştiricilere karşı marketi kaybetmemek için de alınmış bir önlem diyebiliriz. Bu uygulamayı istediğiniz gibi indirip o eski oyunları rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Zaten oyunlar eski olduğu için fazla yer kaplamıyor. Fakat oyunların bazı özellikleri Microsoft tarafından değiştirilmiş. Mesela oyuna bazı ek özellikler kazandırılmış ve bu ek özellikler ücretli bir şekilde satın alınıyor. 

Microsoft Solitaire Collection'da nostalji oyunlar:

  • Klondike
  • Solitaire
  • FreeCell116077363.2
  • Spider
  • TriPeaks
  • Pyramid

Yukarıda gördüğünüz oyunların dışında bazı tema ve görev sistemi de otomatik olarak bilgisayarınıza yükleniyor. Bunları kullanıp kullanmamak tamamıyla size kalmış bir durum. Bu arada uygulamayı ücretsiz olarak indirebileceğinizi de hatırlatalım.

Microsoft Solitaire Collection İndir

Microsoft Store üzerinde yayınlanan ve günümüzde dünyanın dört bir yanında oyunculara ev sahipliği yapan Microsoft Solitaire Collection indir başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor. Rengarenk içerikler ile oyunculara keyifli anlar yaşatıyor. Sürükleyici oynanışlara ev sahipliği yapan oyun evreni zengin yapısı ile de adından söz ettiriyor. 20 yıllık geçmişi olan oyunlara ev sahipliği yapan yardımcı araç sayesinde birbirinden farklı oyunları indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. 

Uğur Sağlam

Microsoft Solitaire Collection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
595 TOPLAM İNDİRME

Microsoft Solitaire Collection, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi Solitaire kart oyunu.

Microsoft Solitaire Collection, Windows işletim sistemiyle küçük yaşta tanışanların hatırlayacağını düşündüğüm popüler kart oyunu. İşletim sistemiyle önyüklü gelen oyunlar arasında olan Solitaire’in yenilenmiş sürümü Android platformunda da ücretsiz olarak karşımızda.

Telefonunuza indirip oynayabileceğiniz en iyi kart oyunlarından biri Microsoft Solitaire Collection. Adından tahmin edeceğiniz üzere en iyi Solitaire kart oyunlarının bir araya toplanıldığı özel sürüm oluyor.

Tek veya üç kartı beraber kullanarak oyun alanındaki tüm kartları temizlemeye çalıştığınız klasik Solitaire Klondike, sekiz sütun kartı en az hareketle temizlemek için uğraş verdiğiniz Spider, stratejik düşünmenizi isteyen Freecell, kartları hızlıca seçmeniz gereken Tripeaks ve kartları birlikte kullanarak ilerlediğiniz Pyramid seçenekleriniz arasında.

Microsoft oyunu olduğundan Xbox Live desteği sunan Solitaire Collection, 4 zorluk düzeyinde oynamaya izin veriyor. Günlük meydan okumaları tamamlayarak ödül ve rozetlerin sahibi olabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Microsoft Solitaire Collection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
257 TOPLAM İNDİRME
166 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Solitaire Collection, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz 1 numaralı Solitaire kart oyunu.

Microsoft Solitaire Collection, eski Windows kullanıcılarının hatırlayacağı, 25 yıllık mazisi olan ücretsiz popüler kart oyunu. Her yaştan kişiyi kendisine bağlamayı başaran Solitaire, artık mobil platformda. iPhone ve iPad’inize indirerek başında anlamsızca dakikalar harcadığınız o günlere dönebilirsiniz.

Windows işletim sistemiyle önyüklü gelen, Internet Explorer gibi bir parçası olmuş bir kart oyunu Solitaire bildiğiniz üzere. Windows 10 ile birlikte adı Microsoft Solitaire Collection olarak değiştirildi ve Spider, Freecell, Pyramid gibi eskiden ayrı olarak açıp oynadığımız tüm Solitaire oyunlarını tek bir yere toplandı. Tümünü şimdi mobilde ücretsiz oynama şansına sahipsiniz.

Klondike, Spider, Freecell, Tripeaks, Pyramid olmak üzere her biri kendi içerisinde zorlu bir o kadar zevkli oynanış sunan, farklı zorluk düzeylerinde oynayabildiğiniz en iyi Solitaire kart oyunları Microsoft Solitaire Collection ile bir araya geliyor. Ödül ve rozet kazandıran günlük meydan okumalar da bonusu.

Erkan Calp

Microsoft Solitaire Collection

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
507 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Solitaire Collection, tüm zamanların en çok oynanan kart oyunu Solitaire'yi mobile taşıyor.

Microsoft Solitaire Collection, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda ön yüklü gelen kart oyunu ve yediden yetmişe herkesin bildiği ve keyifli oynadığı zaman öldürmek için birebir bir oyun. Windows 8 ve üzeri tablet ve bilgisayar kullanıcıları için sunulan Solitarie oyunu beş farklı kart oyununu bir arada sunuyor.

Solitaire, Windows 8 işletim sistemi öncesi tüm bilgisayarlarda ön yüklü geliyordu ve boş zamanları boş boş geçirmek isteyenler için harika bir oyundu. Dünya genelinde tutulan bu kart oyunu Windows 8 ile tanışmamızın ardından bilgisayarlardan silindi, mobile taşındı. Windows Phone platformunda Microsoft Solitaire Collection adıyla karşımız çıkan meşhur kart oyunu bilgisayardakinden farklılık göstermiyor.

Tüm kartları masadan temizlemeye çalıştığımız FreeCell, mümkün olan en az taşıma ile sekiz sütundaki kartları temizleme gerektiren Spider, kartları sırayla ya da yukarı veya aşağı seçerek puan kazanmaya çalıştığımız TriPeaks, kart eşleştirmeye dayanan Pyramid oyununu bir arada sunan Microsoft Solitaire Collection, Xbox entegrasyonu ile geliyor. Xbox hesabınıza giriş yaparak başarım kazanabiliyor, puanlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırabiliyor, oynanış istatistiklerinize bakabiliyorsunuz.

Not: Oyunu sorunsuzca oynamak için telefonunuzun bölge ayarını ABD olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SolSuite Solitaire

    SolSuite Solitaire 504 tane kaliteli Solitaire ve kart oyunu barındıran, gelişmiş özellikleri ile kişiselleştirilmiş kart oyunu zevkini ayağınıza getiren mükemmel bir oyun paketi yazılımıdır.
  • 123 Free Solitaire

    Fal Bakmak Bu kadar Kolay Olmadı
  • Web Link Collection

    Web Link Collection ile favori bağlantılarınızı düzenleyebilirsiniz
  • Music Collection

    Music Collection, bilgisayarınızda bulunan müzikleri ve albümleri arşivlemenize yarayan ücretsiz bir programdır.
  • The Disney Afternoon Collection

    The Disney Afternoon Collection içerisinde farklı oyunlar barındıran birp latform oyunu paketidir
  • Google Nik Collection

    Google Nik Collection, 7 farklı araç barındıran profesyonel kullanıma yönelik ücretsiz fotoğraf düzenleme programı.
  • Devil May Cry HD Collection

    Devil May Cry HD Collection, içerisinde DmC serisinin ilk üç oyununu barındıran bir pakettir.
  • Street Fighter: 30th Anniversary Collection

    Street Fighter: 30th Anniversary Collection, Street Fighter oyunlarını bir araya getiren bir pakettir.