Middle-Earth: Shadow of War

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,523 TOPLAM İNDİRME

Middle-Earth: Shadow of War, Orta Dünya'da geçen bir aksiyon oyunudur

Middle-Earth: Shadow of War büyük beğeni kazanan Yüzüklerin Efendisi oyunu Middle-Earth: Shadow of Mordur'un devam oyunu.

Hatırlanacağı üzere serinin ilk oyunu olan Middle-Earth: Shadow of Mordor'da Talion adlı kahramanımızı kontrol etmiş ve Yüzüklerin Efendisi filminin hikayesinin kaynağı olan güç yüzüklerinin nasıl yaratıldıklarına tanık olmuştuk. Middle-Earth: Shadow of Mordor'da Talion'un yolu Celebrimbor ile kesişmiş, ikili Sauron'un emrindeki orklara ve karanlık hizmetkarlara karşı savaşmıştı. Middle-Earth: Shadow of War'da ise bu mücadelenin devamı bizi bekliyor.

Açık dünya tabanlı bir aksiyon oyunu olan Middle-Earth: Shadow of War'da yeni bir güç yüzüğünün oluşturulduğuna tanık olacağız. Bu sefer karşımıza çıkacak düşmanlar ise heyecan verici. Yine Talion'u yöneteceğimiz oyunda Sauron ve emrindeki Yüzüktafları ile Balrog gibi kadim yaratıklarla savaşacağız. İlk oyunun başarılı özelliği olan Nemesis sistemi geliştirilerek Middle-Earth: Shadow of War'daki yerini alacak. Oyunda karşımıza çıkan düşmanlarımız kendilerine has hikayelere ve kendi aralarında iç çekişmelere sahip olacaklar. Bu düşmanlarımızı yine özel güçlerimiz yardımıyla kontrolümüz altına alabilecek, bu sayede Mordor içinde kendi ordumuzu oluşturabileceğiz. Hangi düşmanımızı yok ettiğimiz, hangisini ordumuza dahil ettiğimiz ise düşmanlarımız arasındaki hiyerarşik yapının şekillenmesini sağlayacak.

Middle-Earth: Shadow of Mordor, 2014 yılında çıkmış olmasına rağmen halen tatmin edici grafik kalitesine sahip bir oyun. Middle-Earth: Shadow of War'da ise bizi daha da gelişmiş grafikler bekliyor. Middle-Earth: Shadow of War'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 1 yüklü Windows 7 işletim sistemi

- 3.4 GHz Intel Core i5 2550K işlemci

- 8 GB RAM

- Nvidia GeForce GTX 670 veya AMD Radeon HD 7950 ekran kartı

- DirectX 11

- 60 GB boş depolama alanı

Middle-Earth: Shadow of War önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

- Windows 10 sürüm 14393.102

- 3.4 GHz Intel Core i7 3770 işlemci

- 16 GB RAM

- Nvidia GeForce GTX 970, GTX 1060 veya AMD Radeon R9 290X ya da Radeon RX 480 ekran kartı

- DirectX 11

- 60 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Middle-Earth: Shadow of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME

Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Middle-Earth: Shadow of War eğer Orta Dünya'yı, Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit gibi filmleri seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Middle-Earth: Shadow of War, PC ve oyun konsollarıyla temel olarka aynı hikayeye sahip. Middle-Earth: Shadow of War'da oyuncular Celebrimbor'un yarattığı güç yüzüklerini kullanarak Talion ve diğer Orta Dünya kahramanlarıyla birlikte Sauron'a karşı savaşıyorlar. Fakat oyunda Gandalf, Gollum ve Galadriel gibi Orta Dünya kahramanlarına da yer veriliyor.

Middle-Earth: Shadow of War'da Celebrimbor Sauron'u devirerek yerine geçmek ve aydınlığın lordu olmak için özel bir güç yüzüğü ve buna ek güç yüzükleri yaratıyor. Biz ise Talion'un yanına bu ek güç yüzüklerini kullanan kahramanları alarak takımımızı kuruyor ve yola koyuluyoruz. Maceramız boyunca ork ordularıyla ve güçlü yaratıklarla savaşırken kahramanlarımızın özel yeteneklerinden faydalanıyor. Savaşları kazandıkça kahramanlarımızı geliştirebilmemiz de mümkün.

Middle-Earth: Shadow of War'ın mobil oyununda Nemesis sistemi bulunmakta. Bu sistemde karşılaştığımız her ork aldığımız kararları hatırlıyor ve bize ona göre tepki veriyor.

Can Erdil Şentürk

Middle-Earth: Shadow of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Middle-Earth: Shadow of War eğer Orta Dünya'yı, Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit filmlerini seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Middle-Earth: Shadow of War, önümüzdeki aylarda PC ve oyun konsollarına çıkış yapacak aynı adlı video oyunun resmi mobil oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu oyunda, güç yüzüklerinin mimarı Celebrimbor ve eski bir Gondor kolcusu olan Talion ile birlikte Sauron'un ordularına karşı savaşmaktalar. Temel amacımız ise karanlığın lordu Sauron'u tahtından alarak yerine geçen ışığın lordu olmak.

Middle-Earth: Shadow of War'da oyuncular kuracakları kahraman takımına Gandalf, Gollum ve Galadriel gibi kahramanları dahil edebiliyorlar. Bu takımlarla Mordor'un farklı bölgelerinde orklara ve diğer Orta Dünya yaratıklarına karşı savaşıyoruz. Oyunda savaşları kazandığımızda kahramanlarımız tecrübe kazanıyor ve seviye atlıyor. Bu şekilde yeni yeteneklerin kilidini açabiliyoruz.

Middle-Earth: Shadow of War'da yer alan Nemesis sistemi sayesinde düşmanlarımız bizim aldığımız kararları hatırlıyorlar ve karşımıza farklı senaryolarla çıkıyorlar.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Middle-Earth: Shadow of Mordor

    Middle-Earth: Shadow of Mordor ile Mordor'a yolculuk ederek destansı bir maceraya tanık oluyoruz
  • Middle-Earth Shadow Of Mordor Türkçe Yama

    Middle-Earth: Shadow of Mordor'in Türkçe paketini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • Earth's Shadow

    Earth's Shadow ile insanlığın umudu olacaksınız.
  • God of War PC

    God of War PC'de! Aksiyon, macera, rpg türünde efsane PlayStation oyunu God of War PC oyuncularına merhaba diyor.
  • Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II

    Eski sürümü ile milyonları bilgisayar başlarında tutan Battle for Middle Earth'ün devam oyunu.
  • Choice of Life: Middle Ages

    Seçim yaparak krallığınızın kaderini belirlediğiniz Choice of Life: Middle Ages'de, soylu bir adam olmaya giden yolda doğru kartları seçmelisiniz.
  • Shadow of the Tomb Raider

    Shadow of the Tomb Raider, Steam üzerinden satın alınıp oynanabilen, bir tür aksiyon macera oyunudur.
  • This War of Mine

    This War of Mine'da, savaş yaşanırken sivillerin arasında hayatta kalın ve grubunuzu yönetin.