Midifun Karaoke

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME

Yüzlerce şarkı arşivi sunan Midifun Karaoke ile Android cihazlarınızdan karaoke yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Midifun Karaoke uygulaması ile karaoke yapmak için çeşitli mekanlara gitmenize gerek kalmadan Android cihazlarınız üzerinden karaoke yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Çevrimdışı bir karaoke uygulaması olan Midifun Karaoke, yüzlerce şarkı arşivini hem indirme hem de dinleme imkanı sunuyor. Şarkı sözlerini de sizlere sunarak, performans esnasında takılmadan şarkı söylemenize imkan tanıyan uygulama, kendi şarkılarınızı da gönderebilmenize olanak sağlıyor. Daha keyifli vakit geçirebilmeniz için bir tahmin oyununu da sizlere sunan uygulamada, sözlerin hangi şarkıda geçtiğini bulmaya çalışabilirsiniz.

Sürekli güncellenen müzik arşiviyle her türden ve dilden enstrümental şarkıyı kullanıcılarına sunmayı hedefleyen Midifun Karaoke uygulamasında kayıt esnasında cihazınızın mikrofonunu hoparlörden çok uzakta tutmamanız tavsiye ediliyor. Yani kulaklıkla kayıt yaparken kalite konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Eğer siz de Android cihazlarınız üzerinden karaoke yapmak istiyorsanız, Midifun Karaoke uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karaoke Anywhere

    Karaoke keyfi telefonunuza gelsin. Karaoke Anywhere uygulamasıyla ücretsiz 50 şarkının karaoke versiyonlarına ulaşabilirsiniz.
  • Karaoke Online

    Karaoke Online ile en yeni ve güncel şarkılardan karaoke yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • Red Karaoke

    Red Karaoke, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz eğlenceli bir karaoke uygulamasıdır.
  • Smule Sing! Karaoke

    Smule Sing! Karaoke, en popüler şarkılar eşliğinde karaoke yapabileceğiniz ücretsiz bir android uygulamasıdır.
  • StarMaker APK

    Müzik yeteneğinizi sergileyerek diğer insanlarla karaoke yapmak istiyorsanız, StarMaker APK tam da size göre!
  • Karaoke Sing & Record

    Karaoke Sing & Record, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte karaoke yaparak keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Karaoke Türkçe

    Karaoke Türkçe, Android telefonlarınız üzerinden istediğiniz Türkçe şarkıyı seçerek karaoke yapmanızı ve kaydetmenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Mini Karaoke

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir karaoke uygulamasıdır.