MightyText

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
961 TOPLAM İNDİRME

MightyText ile bilgisayarınız üzerinden mesajlaşabilirsiniz

MightyText kullanıcıları Android telefonları üzerinden mesajlaşma derdinden kurtaran oldukça kullanışlı bir tarayıcı eklentisi olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve bir bilgisayardan SMS gönderme çözümü olan MightyText temel olarak mesajlarınızı bilgisayarınız üzerinden yazıp alıcılara ulaştırma konusunda size yardımcı oluyor. Bu sayede Android cihazınızın küçük klavyesinde mesaj yazma derdinden kurtulabiliyorsunuz. Eğer işiniz veya sosyal hayatınız gereği sıkça mesajlaşmanız gerekiyorsa MightyText zamanınızı daha verimli kullanmanıza yardımcı oluyor ve sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor.

MightyText Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari ve Opera internet tarayıcıları için geliştirilmiş bir tarayıcı eklentisi. Bu eklentiyi internet tarayıcınıza ekledikten sonra Android cihazınıza uygulamayı yüklüyorsunuz ve eklentiyle uygulamayı eşleştirerek MightyText'i kullanmaya başlıyorsunuz.

MightyText Android cihazınıza gelen armaalrı ve bildirimleri bilgisayarınızda eş zamanlı olarak gösterebiliyor. MightyText'in internet tarayıcınız ile uyumlu versiyonunu indirme bağlantımıza tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfa üzerinden indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

MightyText

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME

MightyText, Android cihazlarınız olmadan bilgisayardan SMS göndermenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android mesajlaşma uygulaması.

MightyText, herhangi bir arkadaşınız ya da tanıdığınız ile mesajlaşmanz gerektiğinde ama teleofanla değilde bunu bilgisayar ile yapmak istediğinizde işe yarayan bir mesaj gönderme uygulaması. Android cihazlarınızı bilgisayar ile bağlayan uygulama böylelikle Android cihazlarınızın tek tuşuna bile dokunmadan bilgisayarınız üzerinden SMS gönderme şansı sunuyor.

Aynı anda birden fazla kişi ile mesajlaşma, MMS gönderme ve daha pek çok özelliğe sahip olan uygulamanın ücretsiz olarak sunuluyor olması en büyük artılarından bir tanesi.

Uygulama özellikleri arasında; düşük batarya uyarısı, gelen arama bildirimleri, bildirimleri görüntüleme, rehbere erişim, fotoğraf ve video eşleme, mesaj yedekleme ve kurtarma vb. daha pek çok yararlı özellik bulunuyor.

SMS gönderenler için oldukça yararlı olacağını düşündüğüm bu uygulamayı kesinlikle indirmelisiniz diye düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.
  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Ripcord

    Kullanışlı ve hızlı bir sohbet istemcisi
  • Zello

    Zello, Windows bilgisayarınız üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bas konuş programıdır.
  • Hangouts Chat

    Ekipler için mesajlaşma platformu: Google Hangouts Chat
  • TeamSpeak Client

    TeamSpeak Client, kullanıcıların sohbet kanalları üzerinden sesli iletişim sağladıkları VoIP programıdır. Discord kadar popüler bir yazılım.
  • Mumble

    Online oyunları oynarken takımınızla gecikme olmaksızın sesli iletişim kurmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.