Milyonluk Resim

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,106 TOPLAM İNDİRME

FOX Milyonluk Resim uygulamasını Android telefonunuza indirin, Selçuk Yöntem ile canlı olarak yarışın.

Milyonluk Resim, FOX TV ekranlarında yayınlanan, Selçuk Yöntem’in sunduğu canlı bilgi yarışması. Her hafta yeni bölümünün FOX’ta yayınlamasıyla oyunu da eş zamanlı başlıyor. Android telefonunuzu açıp bilgi yarışmasına canlı olarak katılabiliyorsunuz.

FOX TV kanalında başlayan ve yayınladığı ilk gün büyük ilgi gören bilgi yarışması Milyonluk Resim uygulamasını telefonunuza indirerek yarışmaya olduğunuz yerden katılabilirsiniz. Her hafta yenilenen soruları stüdyo yarışmacısıyla aynı anda uygulama üzerinden cevaplayabiliyorsunuz. Stüdyo yarışmacısı uygulama kullanıcılarından joker almaya karar verir, soruya en hızlı yanıtı siz verirseniz profil resminiz ve isminiz yarışmada ekranlara yansıtılıyor. Daha da güzeli; stüdyo yarışmacısı sizi joker olarak seçerse sonraki haftalarda Milyonluk Resim’e yarışmacı olarak katılma şansı elde ediyorsunuz.

Görsel hafıza ve genel kültürüne güvenenlerin yarıştığı FOX Milyonluk Resim bilgi yarışmasında dev ekrandaki resimle bağlantılı 12 soru soruluyor. Büyük para ödülü tam 1 milyon TL.

Erkan Calp

Milyonluk Resim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
573 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

FOX Milyonluk Resim uygulamasını iPhone ve iPad'inizde indirin, Selçuk Yöntem ile canlı yarışın.

Milyonluk Resim, Selçuk Yöntem’in sunumuyla FOX TV ekranlarının yeni bilgi yarışması programının yan ekran uygulaması. FOX Milyonluk Resim uygulamasını iPhone / iPad’inize indirerek oturduğunuz yerden canlı olarak yarışabilirsiniz.

Yayınlandığı ilk gün büyük ilgi gören canlı bilgi yarışması FOX Milyonluk Resim’in mobil uygulamasını telefonunuza indirerek stüdyo yarışıyormuşçasına yarışmanın keyfini sürebilirsiniz. Bu nasıl mı oluyor? Her hafta sorular yarışmayla eş zamanlı olarak uygulamaya yansıtılıyor. Program başladığı vakit siz de telefonunuzun başına geçiyor ve yarışmacıya yöneltilen soruları yanıtlamaya çalışıyorsunuz. Stüdyo yarışmacısı joker olarak sizi seçerse programa katılma şansı elde ediyorsunuz.

Görsel hafıza ve genel kültürüne güvenenlerin katılım gösterdiği FOX Milyonluk Resim bilgi yarışması programında dev bir ekrandaki görselle bağlantılı 12 soru yöneltiliyor katılımcılara. 12 soru sonunda verilen büyük ödül 1 milyon dolar. Selçuk Yöntem ile canlı yarışmak için hemen Milyonluk Resim uygulamasını mobil cihazınıza indirin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Coloring Book

    Android için resim boyama uygulamasıdır.
  • Meme Generator Free

    Meme Generator Android için komik resim oluşturma uygulamasıdır.
  • Face Effects

    Face Effects fotoğraflarınızı eğlenceli bir şekilde değiştirebileceğiniz bir resim editörüdür.
  • Giphy

    Giphy uygulamasında, milyonlarca GIF arasından aradığınızı bulabilir veya kendi GIF'inizi oluşturabilirsiniz.
  • Fragment

  • Pixlr-o-matic

    Android cihazınızdaki fotoğraflara retro efektler ekleyerek nostaljik bir hava yaratmak için Pixlr-o-matic uygulamasını deneyin.
  • Aviary

    Android cihazınızda fotoğraflarınız üzerinden hızlı değişiklikler ve efektler uygulayabileceğiniz fotoğraf düzenleme editörüdür.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.