Mini Racing Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
376 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Mini Racing Adventures

Mini Racing Adventures, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş, sürükleyici bir yarış oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu yüksek kaliteli yarış oyunundaki temel görevimiz mücadele ettiğimiz rakiplerimizi geride bırakmak ve bitiş çizgisine en önce ulaşan isim olmak. Elbette bunu başarabilmek için hızlı, dikkatli ve çevik olmalıyız.

Oyunun en önemli özelliği multiplayer desteği sunması. Bu sayede oyuncular arkadaşlarıyla bir araya gelerek birlikte yarışlar yapabiliyorlar. Elbette çoklu oyuncu modunda oynayabilmek için internet bağlantısına sahip olmamız gerekiyor. Şayet internet bağlantınız yoksa çevrimdışı modda yapay zekaya karşı da yarışlar yapabilirsiniz. Fakat tahmin ettiğiniz gibi gerçek oyunculara karşı yarışmak çok daha keyifli.

Oyunda kullanabileceğimiz pek çok farklı türden araç mevcut. Bunlar arasında ATV'ler, motosikletler, kamyonlar ve buggy'ler bulunuyor. Söz konusu araçların her biri kendilerine özgü sürüş dinamiklerine sahipler. Ustalaşmak biraz zaman alıyor.

Mini Racing Adventures'ta kazandığımız yarışlardan elde ettiğimiz puanları araçlarımızı upgrade etmek iin kullanabiliyoruz. Bu kategoride beş farklı güçlendirme kategorisi mevcut. Düzenli olarak yapacağımız güçlendirmeler sayesinde zor görünen yarışlarda hatırı sayılır avantaj yakalıyoruz.

Kaliteli atmosferi, detaylı grafikleri ve uzun soluklu oyun yapısıyla Mini Racing Adventures yarış oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Mini Racing Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
82.7 MB DOSYA BOYUTU

Mini Racing Adventures, karşımıza sürükleyici bir yarış oyunu olarak çıkıyor.

Mini Racing Adventures, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.

Aksiyon odaklı yapısıyla beğenimizi kazanan Mini Racing Adventures'da rakiplerimizi alt etmeye ve tehlikeli parkurları sağ sağlim tamamlamaya çalışıyoruz. Elbette bunu başarmak pek kolay olmuyor çünkü aynı anda birden fazla şeyi takip etmeye çalıştığımız için dikkatimizi zaman zaman dağılabiliyor.

Oyuna adım attığımızda görsel açıdan tatmin edici bir arayüzle karşılaşıyoruz. Hem yarıştığımız ortamlar hem de araçlarımızın tasarımı beklentilerimizi fazlasıyla karşılıyor. Gelişmiş fizik motoru da kalite algısını bir adım yukarı taşıyor. Araçların parkurlar üzerinde ilerlerken ortaya çıkarttıkları görüntüler fizik motorunun başarısını her seferinde tekrar gösteriyor.

Oyunda kullanabileceğimiz farklı araç tipleri mevcut. İyi haber ise tüm bu araçları upgrade edebilme seçeneğine sahibiz. Kazandığımız puanları kullanarak araçların teknik özelliklerini ileri taşıyabiliyoruz.

Oyunda buggy'ler, motosikletler ve hatta ATV'leri dahi kullanma fırsatına sahip oluyoruz. İster kendi kendimize rekor denemeleri yapabiliyor istersek de arkadaşlarımıza karşı yarışabiliyoruz. Elde ettiğimiz skorları sosyal medya kanalları üzerinden takipçilerimizle paylaşabilme imkanımız da var. Yarış oyunları dikkatinizi çekiyorsa Mini Racing Adventures'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Motor Racing

    Mini Motor Racing, hem telefon hem de tabletinizde sıkılmadan oynayabileceğiniz bir mini araba yarışı oyunudur.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.