MiniTool Mobile Recovery for iOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
469 TOPLAM İNDİRME
37.55 MB DOSYA BOYUTU

MiniTool Mobile Recovery for iOS, mobil cihazınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır

MiniTool Mobile Recovery for iOS eğer bir iPhone veya iPad kullanıyorsanız ve herhangi bir sebepten ötürü mobil cihazınızda saklanan fotoğraf, video, rehber, mesajlar, notlar veya arama kayıtları gibi bilgileri kaybettiyseniz bu bilgileri kurtarmanıza yardımcı olacak bir silinen dosyaları geri getirme programı.

iPhone ve iPad modellerinin yanısıra iPod'ları da destekleyen MiniTool Mobile Recovery for iOS bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir dosya kurtarma programı. MiniTool Mobile Recovery for iOS kullanıcılar 3 farklı yöntemden birini tercih ederek iPhone dosya kurtarma veya iPad dosya kurtarma işini gerçekleştirebilirler. Programın sunduğu ilk yöntem iOS cihazınızı bilgisayarınıza bağlayarak içindeki kayıp dosyaların taranması şeklinde. iPad, iPhone veya iPod'unuzu kablosu yardımıyla bilgisayarınıza bağladıktan sonra içerisindeki silinmiş dosyalar taranıyor ve sonra listeleniyor.

Eğer iTunes aracılığıyla iOS cihazınızı yedekliyorsanız MiniTool Mobile Recovery for iOS bu iTunes yedek dosyalarınızı kullanarak içerisinden aradığınız dosyaları size sunabiliyor. Eğer ilk yöntemle iOS cihazınızı tarattıktan sonra aradığınız sonucu elde edemediyseniz bu ikinci yöntemi deneyebilirsiniz. Programın sunduğu 3. dosya kurtarma yöntemi ise iCloud tabanlı olarak çalışıyor. Bu yöntemde program iCloud hesabınıza bağlanıyor ve iCloud üzerinde yedeklenmiş olan dosyalarınızı tarayarak dilediğiniz dosyayı geri getirmenize yardımcı oluyor.

MiniTool Mobile Recovery for iOS bulunan kayıp ve silinmiş dosyalar için önizlemeler de sunmakta.

Can Erdil Şentürk

MiniTool Mobile Recovery for iOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
32.41 MB DOSYA BOYUTU

MiniTool Mobile Recovery for iOS, iPhone ve iPad'den dosya kurtarmaya yardımcı olan bir programdır

MiniTool Mobile Recovery for iOS eğer bir iPhone, iPad veya iPod sahibiyseniz size bu mobil cihazlarınızdan silinen dosyaları geri getirme imkanı verecek bir dosya kurtarma programı.

Mac bilgisayarlar için geliştirilmiş bir silinen dosyaları geri getirme programı olan MiniTool Mobile Recovery for iOS ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir program olarak öne çıkıyor. Program temel olarak iPhone, iPad veya iPod cihazınızı tarayarak farklı nedenlerden ötürü silinmiş dosyaları tespit edebiliyor ve size önizlemelerini sunarak dilediğiniz dosyaları kurtarmanıza imkan tanıyor.

MiniTool Mobile Recovery for iOS, fotoğraf ve video gibi sık kullanılan dosyaların yanısıra silinen mesajları, arama geçmişinizi, notları ve rehberinizi de kurtarabilmekte. Program 3 farklı kurtarma yöntemi sunuyor. İlk yöntemde iPhone, iPad veya iPod cihazınızı bilgisayarınıza bağlıyorsunuz ve cihazınızdaki kayıp dosyalar taranıyor ve listeleniyor. İkinci yöntem ise bilgisayarınızda tutulan iTunes yedekleri üzerinden dosya kurtarmanıza izin veriyor. 3. yöntem bir önceki yönteme benzer bir şekilde çalışmakta; fakat bu sefer iCloud hesabınızda yer alan yedek dosyalarınız kullanılıyor. Fakat bu özellikten faydalanabilmek için programa iCloud hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

MiniTool Mobile Recovery for iOS genel olarak sade ve anlaşılır bir arayüze sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MiniTool Mobile Recovery for Android

    MiniTool Mobile Recovery for Android mobil cihazlarınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • MiniTool Photo Recovery

    MiniTool Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı kurtarabilirsinizq
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • Dr.Fone for iOS

    Dr.Fone for iOS isimli bu program sayesinde iPhone ve iPad cihazlarımız üzerindeki silinmiş veya kaybolmuş bilgilerimizi kurtarabiliyoruz.
  • Quick Recovery for Windows

    Quick Recovery for Windows ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • Active@ File Recovery for Windows

    Active@ File Recovery for Windows ile kazara silinen, formatlanan verilerinizi kurtarabilirsiniz