MiniTool Photo Recovery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,091 TOPLAM İNDİRME
16.76 MB DOSYA BOYUTU

MiniTool Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı kurtarabilirsinizq

MiniTool Photo Recovery herhangi bir sebepten ötürü dijital fotoğraf makinanızdan veya bilgisayarınızdan silinen dosyaları geri getirme amacıyla kullanabileceğiniz bir dosya kurtarma programı.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir silinen fotoğrafları kurtarma programı olan MiniTool Photo Recovery pratik bir kullanım ve anlaşılır bir arayüz sunuyor. USB belleklerimizde, dijital fotoğraf makinalarımızda veya kameralarımızda, sabit disklerimizde veya hafıza kartlarımızda sakladığımız fotoğraflar veri yazma hataları, transfer sırasında yaşanan problemler ve elektrik kesintileri gibi nedenlerden ötürü kazara silinebiliyorlar. Bunun yanında kendi elinizle sildiğiniz fotoğrafları sonradan geri getirmek isteyebiliyorsunuz. İşte bütün bu amaçlar için MiniTool Photo Recovery'i kullanabilirsiniz.

MiniTool Photo Recovery ile fotoğraf kurtarabilmek için ilk önce program ana penceresinden hangi depolama biriminden fotoğraf kurtaracağınızı seçiyorsunuz. Kayıp dosya taraması yapılacak diski belirledikten sonra tarama işlemini başlattığınızda tarama yaptığınız diskin boyutuna göre bir süre işlemin sonuçlanmasını beklemeniz gerekiyor. Bu süre genel olarak çok uzun değil. İşlem bitince tespit edilen kayıp veya silinmiş fotoğraflar listeleniyor.

MiniTool Photo Recovery kullanıcılara arama sonuçlarını dosya türüne veya dosya boyutuna göre filtreleme imkanı da veriyor.

Can Erdil Şentürk

MiniTool Photo Recovery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME
16.61 MB DOSYA BOYUTU

MiniTool Photo Recovery pratik bir fotoğraf kurtarma programıdır

MiniTool Photo Recovery kullanıcılara silinen dosyaları geri getirme konsuunda çözüm sunan pratik bir fotoğraf kurtarma programı.

Mac bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir dosya kurtarma programı olan MiniTool Photo Recovery temel olarak farklı depolama birimlerinizdeki kayıp veya kendi elinizle sildiğiniz fotoğrafları tespit edebiliyor ve sonrasında kurtarmanıza olanak sağlıyor. Program bu işi gerçekleştirmenizi kolaylaştıran pratik bir arayüze sahip. MiniTool Photo Recovery kullanırken ilk olarak hangi depolama biriminden fotoğraf kurtaracağınızı belirliyorsunuz. USB bellekler, sabit diskler ve hafıza kartlarının yanısıra direkt olarka dijital fotoğraf makinanız veya kameranız üzerinde kayıp veya silinmiş dosyaları tarayabiliyorsunuz. Depolama birimini seçtikten sonra tarama işlemi başlıyor, bu işlem disk boyutuna göre uzayıp kısalabilmekte; fakat genel olarak çok zaman almıyor.

MiniTool Photo Recovery ile tarama işlemi sonuçlandıktan sonra size tespit edilen bütün kayıp veya silinmiş dosyalar listeleniyor. Dilerseniz bu sonuçları filtreleyerek aradığınız dosyaya daha kolay ulaşabiliyorsunuz. Program dosya türü veya dosya boyutuna göre tarama sonuçlarını filtreleyebilmekte.

3 adım sonucunda silinmiş dosyalarınıza ulaşabilmenizi mümkün kılan MiniTool Photo Recovery, Mac üzerinde kullanabileceğiniz sayılı dosya kurtarma yazılımlarından biri.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MiniTool Mobile Recovery for iOS

    MiniTool Mobile Recovery for iOS, mobil cihazınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır
  • MiniTool Mobile Recovery for Android

    MiniTool Mobile Recovery for Android mobil cihazlarınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • Ashampoo Photo Recovery

    Ashampoo Photo Recovery, Windows 10 uyumlu gelişmiş resim kurtarma programı.
  • Starus Photo Recovery

    Starus Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı geri getirebilirsiniz.
  • NTShare Photo Recovery

    NTShare Photo Recovery ile silinen dosyalarınızı kurtarabilirsiniz
  • Digicam Photo Recovery

    Digicam Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı geri getirebilirsiniz
  • 7-Data Photo Recovery

    7-Data Photo Recovery ile yanlışlıkla silinen veya kayıp fotoğraflarınızı kurtarabilirsiniz