Mint.com Personal Finance

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Mint.com kişisel finans uygulaması ile paranızı en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Dünya genelinde 13 milyon kullanıcıya sahip popüler kişisel finans uygulaması Mint.com'un Windows 8 sürümüdür. Windows 8 ve Windows 8.1 cihazları ile uyumlu şekilde çalışan ücretsiz finans uygulamasını kullanarak yaptığınız harcamaları takip edebilir, bütçenizi koruyabilirsiniz.

Birçok popüler web sitesi tarafından en iyi kişisel finans uygulaması seçilen Mint.com'un Windows 8 uygulaması ile ev, eğitim, fatura, sağlık, eğlence, seyahat ve daha pek çok kategoride harcadığınız tutarı girebilir, tüm giderlerinizi tek bir yerden görebilirsiniz.

Yaptığınız harcamaları ve bütçenizi takip etmenizi sağlayan Mint.com bütçenizi aşmanız durumunda sizi uyararak, paranızı daha verimli kullanmanız yönünde tavsiyelerde bulunur. Haftalık, aylık yaptığınız tüm harcamaların bir özetini görebilir, nereye ne kadar harcadığınızı anlaşılması kolay tablo ve sütunlardan takip edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz ve son derece güvenli olan kişisel finans uygulaması Mint, her şeyi otomatik olarak organize eder ve harcamalarınıza göre bir bütçe oluşturur. Tüm cihazlarınız arasında senkronize şekilde çalışan bu uygulamayı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

Mint.com Personal Finance

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,125 TOPLAM İNDİRME
1.4 MB DOSYA BOYUTU

Mint.com Personal Finance, detaylı girdi alanlarının bulunduğu en popüler kişisel finans uygulamalarından biridir.

Mint.com Personal Finance, detaylı bir şekilde kişisel finans bilgileri ve geçmişi tutabilen en popüler bütçe uygulamalarından biridir.

Mint.com Personal Finance ile birlikte kendinize özel bir şekilde düzenleyebileceğiniz finans hesapları ile gelir gider hesabınızı kolayca yapabilirsiniz. Birkaç basit adımla özelleştirebileceğiniz bir yapısı bulunan uygulama üzerinde hemen her an girdi düzenlenebilir. Bu sayede hiçbir harcamanızı kaçırmadan kayıt altına alabilir ve ekonominizin kontrolünü elinizin altına alabilirsiniz.

Para kontrolünün güvenli bir biçimde gerçekleştirilebildiği uygulamaya önemli finans bilgilerini eklemeniz de mümkün.

Onur Şendere

Mint.com Personal Finance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

7 milyondan fazla kullanıcısını arkasına alan popüler kişisel finans yönetim sisteminin iPhone, iPad ve iPod Touch için hazırlanmış uygulamasıdır.

Mint.com bilmeyeniniz yoktur. İnternette gezerken mutlaka bir kez olsun finans ya da kişisel finans yönetiminiz için bir site tarafından Mint önerisi ile karşılaşmışsınızdır. Gelirlerinizi, giderlerinizi kısaca yaptığınız tüm alışverişleri, harcamaları tek bir hesaptan tutabilirsiniz. Kredi kartlarınız, maaşınız, kredi borcunuz, banka ödemeleriniz, elektrik-su faturalarınız v.b. tüm işlemleri Mint.com üzerinden kayıt altına alabilirsiniz.

7 milyondan fazla kişinin güvendiği tek uygulama:
● Lifehacker, En İyi Kişisel Finans Uygulaması (Ocak 2012)
● App Store Ödülleri, En İyi iPad Finans(Aralık 2011)
● PC Magazine Editör Seçimi (Kasım 2011)
● Kiplinger'ın Mutlaka Kullanılması gereken para yönetimi sistemi (2011)
● iTunes Apps Starter Kit Manşeti (Ekim 2011)
● TIME Magazine en iyi 50 iPhone Uygulaması (Ocak 2011)
● The New York Times — “Finanasal çözümünüz parmaklarınızın ucunda.” (Nisan 2010)

Tuna Aras

Mint.com Personal Finance

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Mint uygulaması ile harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz.

En iyi çevrimiçi para yönetim uygulamaları arasında gösterilen Mint'in Windows Phone sürümüdür. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan kişisel finans yönetim uygulaması ile harcamalarınızı takip edebilir, bütçe oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

13 milyon kişinin tercih ettiği Mint uygulamasını Windows Phone'lu telefonunuza yükleyerek tüm mali durum hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz. Hazır kategorileri kullanarak ev, eğitim, fatura, seyahatiniz ve diğer tüm harcamaları aylık olarak takip edebilir, içinde bulunduğunuz ay nereye ne kadar harcadığınızı rahatlıkla görebilirsiniz. Harcamalarınız doğrultusunda bütçenizi aşıp aşmadığınızı grafik üzerinde görebilirsiniz.

Kişisel finans yönetim uygulaması Mint'in en önemli özelliklerinden birisi de uyarı ve öneriler. Bu özellik sayesinde haftalık ve aylık bazda, yaptığınız harcamaların genel bir özetini görebilir, tavsiyeleri izleyerek paranızı en verimli şekilde nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Cihazınız kaybolsa dahi finansal bilgilerinizi koruyan Mint uygulaması, harcamalarınızı takip edebileceğiniz, bütçenize kontrol altına alabileceğiniz harika bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Personal Finance Manager

    Personal Finance Manager, sahip olduğunuz geliri hızlı ve kolay bir şekilde yönetmenize olanak sağlar.
  • Personal Budgeter

    Personal Budgeter ile haftalık ve aylık giderlerinizi kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • Personal Finances Free

    Personal Finances Free ile kişisel finan işlemlerinizi kolaylıkla takip edebilir ve harcamalarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • PDF OwnerGuard Personal Edition

    Elinizdeki PDF dosyalarının güvenliğini sağlayabilmek için bu PDF düzenleme uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • MoneyMe

    MoneyMe kişisel finans işlemleriniz için kullanabileceğiniz sezgisel bir finans yazılımıdır.
  • Budget

    Kişisel finans yöneticisi..
  • FreeMoneyGuard

    FreeMoneyGuard, gelir ve gider yönetimi için kullanılabilecek olan oldukça kullanışlı bir finans programıdır.
  • jGnash

    Kişisel finans işlemlerinizi ücretsiz bir program olan jGnash ile kolayca düzenleyerek, takip edebilirsiniz.