Miro

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,436 TOPLAM İNDİRME
46.6 MB DOSYA BOYUTU

Mac ortamında her türlü medya dosyasını yönetebileceğiniz çok kapsamlı bir yazılım.

Democracy Player olarak tanıdığımız ihtiyacınız olan tek medya oynatıcısı iddiasıyla ücretsiz oynatıcılar arasında yerini sağlamlaştıran Miro yeni adıyla karşımızda.

Her türlü medya dosyasını oynatabilen bu program ücretsiz internet tv, geniş hd video ağı, torrent desteği sağlarken YouTube videolarını indirmek için de kullanabileceğiniz tam bir araç. Artık bu popüler hızlı ve ücretsiz aracı Mac kullanıcılarıda kullanabilecek.

Miro  internet üzerinden video izlemenizi daha kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. İnternet video kanallarına kayıt olabildiğiniz, video indirebildiğiniz bu program tam ekran video izleme keyfini size internet ortamında sunuyor.

Klasik video ve müzik oynatıcılara göre pek çok ekstra özellik sunan Miro ile video ve müzik dosyalarını dilediğiniz formata dönüştürerek mobil cihazlara uygun hale getirebilirsiniz. Android cihaz sahipleri programdan masaüstü senkronizasyon aracı olarak yararlanabilir. iTunes kullanıcıları dilerse birkaç adımla kopyalama işlemi yapmadan arşivlerini Miro ile yönetebilirler.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Miro Video Converter

    Miro Video Converter video formatlarını istediğiniz formata dönüştürebilmek için tasarlanmış çok sade ve ücretsiz bir video format dönüştürücü.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Hanso Player

    Hanso Player, hafif, ücretsiz ve başarılı bir ses oynatıcısıdır.
  • Imagen

    Imagen, ses, video ve resim dosyalarınızı oynatabileceğiniz basit ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır.
  • Impulse Media Player

    Impulse Media Player kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır