Misfit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
12.6 MB DOSYA BOYUTU

Misfit, günlük spor aktivitelerinizi kayıt altına alarak grafik destekli rapor sunan sağlık uygulamalarından biri.

Misfit, Google Fit, Apple HealthKit gibi günlük aktivitelerinizi kayıt altına alabileceğiniz, gün içerisinde ne kadar aktif biri olduğunuzu görebileceğiniz bir sağlık uygulaması.

Misfit Shine veya Flash aktivite ve uyku takip etme cihazları ile senkronize şekilde çalışan uygulama, koşu, bisiklet, yürüyüş gibi spor aktiviteleriniz sayesinde gün içerisinde yaktığınız kalori miktarını, kat ettiğiniz mesafeyi, uyku kalitenizi gösterebiliyor. Veriler grafik üzerinden de gösterildiğinden tek bakışta o günü ne kadar aktif geçirdiğinizi, hedefinize ne kadar yaklaştığınızı rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Misfit uygulaması, Shine ve Flash cihazlarının kaydettiği veriyi Windows 8 tablet / bilgisayarınıza yansıtmak için Bluetooth bağlantısını kullanıyor ve eşleştirme işlemi Ayarlar – Bluetooth altından kolaylıkla yapılabiliyor.

Misfit Özellikleri:

  • Koşu, bisiklet, yüzme gibi spor aktiviteleriniz için hedef belirleyin.
  • Aktivite ilerleyişini kontrol edin; adım, kalori ve kat ettiğiniz mesafeyi görün.
  • Hedefinize ne kadar yaklaştığınızı grafik üzerinden takip edin.
  • Ne kadar kaliteli bir uyku geçirdiğinizi, ne kadar süre uyuduğunuzu görün.
  • Profil oluşturun, arkadaşlarınızı ekleyin, günlük aktivitelerinizi karşılaştırın.
Erkan Calp

Misfit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
47.8 MB DOSYA BOYUTU

Misfit uygulaması ile gün içerisinde ne kadar aktif olduğunuzu, ne derece kaliteli bir uyku geçirdiğinize dair ayrıntılı rapor alabilirsiniz.

Gün içerisinde ne kadar aktifsiniz? Uykunuzu yeterince alıyor musunuz? Bu iki önemli sorununun yanıtını sizi gün içerisinde anbean takip eden Misfit uygulamasından alabilirsiniz.

Günlük spor aktivitelerinizi ve uykunuzu takip eden Misfit uygulamasını bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirebilmek için, Shine ve Beddit adında iki akıllı cihaza ihtiyaç duyuyor. Uzun süreli kullanımlar için ideal olan, yeri geldiğinde saat yeri geldiğinde de bir fitness aracı olarak kullanabileceğiniz Shine sayesinde koşma, yürüme, bisiklete binme, yüzme gibi etkinlikleriniz sonucunda ne kadar kalori yaktığınızı ve hedefinize ulaşmak için ne kadar çalışmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Beddit ise içerisindeki incecik uyku sensörleri yardımıyla uyku döngünüzü ve kalitenizi ölçüyor. Uyku esnasında kalbinizin nasıl attığından horlayıp horlamadığınıza kadar her şeyi sonradan görebiliyorsunuz.

Misfit uygulamasını profil oluşturmadan da kullanma şansına sahipsiniz. Ancak arkadaşlarınızı ekleyerek kendi sağlık durumunuzla onlarınkini kıyaslayabilmek ve de ayarları değiştirebilmek için bir profil oluşturmanız şart.

Misfit Özellikleri:

  • Kendinize bir hedef belirleyebilir, etkinlikleriniz için ayarlama yapabilirsiniz.
  • Aktivite ilerlemenize göz atabilir, uyku – kalori – mesafe gibi istatistiklere bakabilirsiniz.
  • Grafik üzerinden zaman içerisindeki aktivite seviyenizi görebilirsiniz.
  • Uyku döngünüzü ve kalitenizi görebilirsiniz.
  • Profilinizi kişiselleştirilebilir, arkadaş ekleyebilir, günlük aktivitelerinizi karşılaştırabilirsiniz.
Erkan Calp

Misfit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Misfit uygulaması ile günlük aktivitelerinizi ve uykunuzu takip edebilirsiniz.

Misfit, spor etkinliklerinizi ve uyku düzeninizi takip ederek detaylı rapor sunan bir sağlık uygulamasıdır. Misfit Shine bilekliği veya Beddit uyku izleme cihazı ile kullanabileceğiniz uygulama sağlığınızı kontrol altına almanıza yardımcı olmaktadır.

Fitness ve uyku takip edicisi diyebileceğimiz Misfit, spora vakit ayırabilen – ayıramayan herkesin kullanabileceği bir uygulama. Koşma, bisiklet sürme, yüzme gibi spor aktivitelerinizi takip edebilen, gün içerisinde attığınız adım sayısını bunun sonunca yaktığınız kalori miktarını – yürüyüş mesafenizi gösterebilen, uykunuzu takip ederek ne kadar kaliteli bir uyku geçirdiğinizi – uyku sürenizi gösterebilen uygulamada sağlığınızla ilgili ne kadar yol kat ettiğinizi grafik üzerinden görme şansına da sahipsiniz.

Misfit uygulaması tam manasıyla çalışabilmek için Shine bilekliğinize ihtiyaç duymakta. ( Bu adresten ürünü detaylıca inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.) Kablosuz eşleştirme özelliğinden faydalanarak çok zaman harcamadan eşleştirme işlemini tamamlayabilir, uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fitbit

    Fitbit Windows 8 uygulaması ile Fitbit cihazınızın kaydettiği sağlık verilerilerinize tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.
  • Easy Calorie Counter

    Windows için Easy Calorie Counter programı, USDA beslenme veri tabanını kullanarak bulut tabanlı kullanıcı gönderilerinde arama yapmanızı ve kendi girişlerinizle veri tabanını popüler hale getirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Genel Hasta Takip v3.0

    Sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzere hazırlanmış program ile, kuruluşlar hastalarının birçok bilgisini tutabilecek ve hasta takibi yaparak daha verimli sağlık hizmeti verebilecekler.
  • Gravit Designer

    Başarılı ve ücretsiz bir vektörel tasarım uygulaması
  • Pharma Pro 3.20

    Sağlık sektöründe çalışanlar için oldukça yararlı bir yazılım.
  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.