Mixcloud Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
980 TOPLAM İNDİRME

Mixcloud Downloader, Mixcloud üzerinde yer alan mixleri ve podcast'leri bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

NOT: Mixcloud Downloader'ın indirme bağlantısı zararlı yazılım uyarısı verdiği için kaldırılmıştır. Aynı kategori altındaki alternatif yazılımlara bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz: 

https://www.tamindir.com/windows/internet/dosya-indirme-yoneticileri/

Mixcloud Downloader, Mixcloud web sitesi üzerinde yer alan müzikleri ve diğer ses materyallerini bilgisayarınıza indirmenize olanak tanıyan ücretsiz ve kolay kullanımlı bir yazılımdır.

Programın tek pencereden oluşan kullanıcı arayüzü oldukça şık tasarlanmıştır ve arayüz üzerinde yer alan butonlar yardımıyla gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri kolayca tamamlayabilirsiniz.

Mixcloud üzerinde yer alan mixleri, podcast'leri, radyo konuşmalarını ve çok daha fazlasını MP3, AAC ve M4A formatlarında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan bu hafif ve kullanışlı aracı çok seveceğinize eminim.

Özellikle Mixcloud kullanıcılarının "Mixcloud üzerinden nasıl müzik indirilir?" sorusuna cevap niteliğinde bir yazılım olan Mixcloud Downloader'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • Free Vimeo Downloader

    Free Vimeo Downloader, Vimeo üzerinde izlediğiniz çevrimiçi videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Vkontakte Downloader

    Vkontakte Downloader, Vkontakte üzerinde izlediğiniz ve beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Media Freeware Free Youtube Downloader

    Media Freeware Free Youtube Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Orbit Downloader

    Orbit Downloader, bilgisayarınız üzerine indirmek istediğiniz tüm web içeriklerini çok daha hızlı ve güvenilir bir şekilde indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.