MMD 3 - Winamp Skini

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67,017 TOPLAM İNDİRME

Winamp için hazırlanmış mükemmel bir skin.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafındna zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Sven Kistner tarafından hazırlanan bir winamp skin`i. Skin`in 70 ayrı rengi var. hepsinide winampın içinden ulaşabiliyorsunuz. Arayüz üzerinde duran bas ve tiz ayraları otomatik olarak EQ değiştiriyor. Ayrıca bir müzik seti butonu gibi duran volume, bas, eq butonları ledli olarak çalışabiliryor. 6 farklı Plugin`i olan skinde isterseniz kıza kafa sallatın, istersenız çocuklara hiphop yaptırın. Ya da bir disco topu dönsün dursun orda. Zevkinize kalmış. 3 farklı arayüzü olan skin ayrıca Windows XP`ye özel bir özellikle -100 arası tarnsparan yapabiliyorsunuz. Mouse üzerine geldiğinde normal haline dönüyor. Ayrıca %40-400 boyutlarında büyültüp küçültebiliyorsunuz. bence bu skini mutlaka deneyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 20 Adet Winamp Teması

    20 adet Birbirinden güzel Winamp temaları(skinleri)...
  • NFS Underground Ms.Media Player Skin

    Windows Media Player 9 için Need For Speed Underground skini
  • Win Skin 8.1

    Winamp programına yeni tip skin olan şeffaf bir cilt. Programın zip belgesini direkt Winamp/skin alt...
  • Start Menu Modifier

    Windows 8'de önceden alıştığınız Windows başlat butonunu kullanmak için Start Menu Modifier programını deneyebilirsiniz.
  • Nyan Cat Progress Bar

    Nyan Cat Progress Bar, kopyalama ve silme işlemlerini eğlenceli bir hale getiren başarılı bir eklentidir.
  • Omnimo

    Omnimo, bilgisayarınıza Windows Phone 7 ya da Windows 8 görünümü kazandırmanızı sağlayan bir tema paketidir.
  • Sürücü Simgesi

    Program Windows altında yer alan tüm taşınabilir ya da sabit sürücülerin simgelerini basit birkaç fare hamlesiyle değiştirmenizi ya da varsayılana ayarlamanızı sağlar.
  • Winamp Lite

    Winamp'ın daha az yer kaplayan versiyonu Winamp Lite ile temel müzik oynatıcı özelliklerini kullanırken bilgisayarınızı yormayacaksınız. Bu sürüm özellikle Netbook kullanıcılarının vazgeçilmezlerinden biri olacak.