MMX Hill Climb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
473 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

MMX Hill Climb, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kaliteli görsellere sahip online off-road yarışı oyunu.

MMX Hill Climb, Android platformunda şimdiye kadar karşılaştığım en iyi grafiklere ve görsel efektlere sahip online off-road yarış oyunu. Hem telefon hem tabletinizde oynamak üzere ücretsiz ve de kaliteli fizik tabanlı yarış oyunu arıyorsanız şiddetle oynamanızı tavsiye ederim.

Çevre ve araç modellemelerinin yanı sıra görsel şölen yaşatan yarış oyununda klasiğin biraz dışına çıkıyoruz. Girintili çıkıntılı, ilerlemenin ustalık gerektirdiği pistlerde gerçek oyunculara karşı yarışıyorsunuz. Tepe taklak gelenin yarış elbette kaybediyor ancak rakbiniz yarışı dumanlar içinde terk ederken hızınızı kesmeden benzininiz tükenene, rakibinizle aynı kaderi paylaşmayana dek devam edebiliyorsunuz.

Zorlu pistlerde yarış için özel üretilmiş araçlarla yarıştığınız oyunda kontrolü sağ ve sola yerleştirilmiş butonlarla gerçekleştiriyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere biri fren diğeri gaz olan bu butonlara hassas dokunmanız gerekiyor. Bu butonlar haricinde sol üstte katettiğiniz mesafe ve benzininizi gösteren bir bar bulunuyor. Puanınızı da sağ üstten takip ediyorsunuz.

Erkan Calp

MMX Hill Climb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

MMX Hill Climb, iOS platformunda ücretsiz indirilmeye sunulan en iyi off-road yarışı oyunu.

MMX Hill Climb, iPhone ve iPad cihazlarda ücretsiz oynanabilir en kaliteli grafik ve gerçekçi oynanışa sahip off-road yarışı oyunu diyebilirim. Klasik araba yarışı oyunlarından sıkılıp online oynayabileceğiniz sıradışı yarış oyunları arayışına girdiyseniz kesinlikle indirip göz atmalısınız.

Görsel şölen yaşatan online offroad yarış oyununda rakipleriniz gerçek oyunculardan oluşuyor. Kimi zaman çölün, kimi zaman şehrin, kimi zaman da karlı dağların ortasına kurulmuş engebeli pistlerde birebir yarışlara katılıyorsunuz. Devrilenin yenik düştüğü yarışlarda benzininiz yettiği (benzin depolarını toplayarak takviye yapabiliyorsunuz) ve de devrilmediğiniz sürece yarışa devam ediyorsunuz. Ne kadar uzun mesafe giderseniz puanınız o denli çoşuyor.

Yarışta kontrolü sağlamak için sol ve sağ yandaki butonları kullanıyorsunuz. Gaz ve freni kararınca ve yerinde kullanmanız devrilmemeniz için önemli. Rakibiniz devrildikten sonra çıkamadığınız noktalarda yeniden deneme yapabiliyorsunuz ancak şansınızı ne kadar zorlarsanız benzinden o kadar harcamış olacağınızdan gaz ve fren butonlarını çok iyi kullanmanız gerekiyor. Daha öncesinde fizik tabanlı yarış oyunu oynadıysanız kontrol sistemine hemen alışacağınızı düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hill Climb Racing APK

    Hill Climb Racing APK'da, yokuş yukarı aracınızla tırmanın ve en uzağa sürmek için mücadele edin.
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Extreme Hill Climb Parking Sim

    Extreme Hill Climb Parking Sim, birbirinden güçlü arabalarıyla birlikte zorlu yolları aşmanızı amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Hill Climb Racing 2 APK

    Serinin ikinci oyunu Hill Climb Racing 2 APK, çevrimiçi bir şekilde dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla yarışmanıza olanak tanıyor.
  • 4x4 Hill Climb Offroad

    4x4 Hill Climb Offroad mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir 4x4 simülatörüdür
  • MMX Hill Dash 2

    Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.
  • Cars Hill Climb Race

    Cars Hill Climb Race zorlu yollarda ilerlemeye ve aracımızı dengede tutmaya çalıştığımız bir oyun.